Partnership

Samenwerking met Lichtstudio Ralph Blankenaauw


De productie van een lichtadvies gebeurt in nauw overleg met de klant; de resultaten hiervan worden met behulp van ons professionele 'techno-cd tekensysteem' verder uitgewerkt. 

Partner van ElektroNed

ElektroNed is een proactief samenwerkingsverband van meer dan 40 elektrotechnische bedrijven verdeeld over heel Nederland. We leren van elkaar en delen met elkaar. We werken alleen samen met A-leveranciers om onze kwaliteit te borgen. Ook op het gebied van duurzaam installeren lopen wij, met het groene label EcoNed voorop.

Econed


EcoNed is het groene label van ElektroNed, een proactief samenwerkingsverband van ruim 40 excellerende elektrotechnische bedrijven, verspreid over heel Nederland.

Samenwerking Vrienden van Elektro - regio Nijmegen -

In 2008 is het samenwerkingsverband geformaliseerd door oprichting van de Stichting Vrienden van Elektro regio Nijmegen. Het doel van de Stichting is het bevorderen en waarborgen van:
- de kwaliteit en kwantiteit van mensen werkzaam in de elektrotechniek;
- de kwaliteit van het elektrotechnisch onderwijs.

 

Samenwerking met IT voor de Zaak.

IT voor de Zaak heeft alles in huis om jouw complete ICT-omgeving op maat in te richten en te beheren. Dat betekent jouw ideale situatie tegen een vaste prijs per werkplek per maand, zonder vooraf te hoeven investeren.

 

 

       Wij zijn deelnemer en sponsor van Groesbeeks Gruwelijkste.

                                                   Kijk voor meer informatie: Road4energy