Energie Prestatie Advies (EPA)

Recht op subsidie? Laat u adviseren!

Voor duurzame investeringen, renovatie- en nieuwbouwtrajecten en certificeringtrajecten voor bepaalde keurmerken, is het interessant te kijken wat de  subsidiemogelijkheden zijn. Fiscale en/of geldelijke subsidies kunnen voor u de drempel om een (duurzame) investering aan te gaan aanzienlijk verlagen. Daarbij levert uw duurzame keuze natuurlijk ook forse energiebesparingen op, op de langere termijn. Maar dan moet u wel de juiste weg weten te vinden in ‘subsidieland’…

Wij weten dat het niet eenvoudig is goed uit te zoeken hoe u het beste gebruik kunt maken van beschikbare subsidies. Daarmee kunnen wij u helpen! Nikkelen Elektrotechniek werkt samen met subsidieadviesbureau Subvention B.V. Wij kunnen u op maat van advies voorzien over alle subsidiemogelijkheden zodat u optimaal profiteert, zonder dat u daar zeeën van tijd aan kwijt bent.

Hoe werkt dat?

Als u investerings-, bouw- of renovatieplannen heeft, kunt u contact met ons opnemen. Graag al vóór of tijdens de voorlopige ontwerpfase! Wij brengen u dan in contact met Subvention B.V. die vrijblijvend uw subsidiekansen in kaart brengt, de subsidievoorwaarden checkt en samen met u het project vormgeeft. Een medewerker van Subvention komt, indien gewenst, bij u langs om uw investeringsplannen - en daaruit volgend de subsidiemogelijkheden - te bespreken.

De voordelen

  • U krijgt een vrijblijvende subsidieanalyse op totaalniveau
  • U heeft een vast aanspreekpunt voor al uw subsidievragen
  • U wordt volledig ontzorgt (aanvragen en administreren e.d. wordt u uit handen genomen want Subvention managet het complete subsidietraject voor u)
  • Vergoeding op basis van ‘no cure no pay’. U loopt dus geen enkel financieel risico.

 

Wie is Subvention?

Subvention B.V. is een landelijk actief en onafhankelijk subsidieadviesbureau. Subvention heeft vestigingen in Zwolle, Enschede, Gouda en Uden. De ruim 35 adviseurs van Subvention hebben alle kennis in huis om iedere subsidievraag adequaat te beantwoorden.

Meer weten? Bel of mail ons en we geven u graag meer informatie.