EV oplaadpunten

We kennen allemaal de vooroordelen die er zijn rondom elektrisch rijden. “Je kunt er alleen korte stukjes mee rijden”. Of: “Er zijn veel te weinig oplaadpunten in Nederland.” Maar tijden veranderen. En snel. Elektrisch rijden is echt stukken goedkoper dan rijden op benzine of diesel. Het verschil is circa EUR 0,07 per kilometer. En tel daarbij op nog de vrijstelling van BPM, wegenbelasting en bijtelling (voor de zakelijke rijder). En de nieuwe elektrische auto’s hebben een veel grotere actieradius en zijn vaak ook voorzien van een diesel- of benzinemotor. Je komt dus echt niet stil te staan. Er zijn nu al meer dan 20 modellen elektrische en hybride auto’s beschikbaar op de Nederlandse markt. Wij verwachten een enorme groei de komende jaren en daarop anticiperen we door een samenwerking met EV-Box, fabrikant van oplaadstations voor elektrische auto’s, aan te gaan. Laadpalen zijn goed te combineren met zonnepanelen en het mooie daarvan is, dat de elektrische auto dan echt helemaal ‘groen’ is.

Denkt u als particulier of ondernemer ook na over de mogelijkheid tot het kiezen voor elektrisch rijden? Laat u dan door ons informeren. Wij weten wat er bij komt kijken. Van de infrastructuur die nodig is tot het bijhouden van het verbruik per werknemer. En zowel de installatie van de laadpalen (wel of niet in combinatie met zonnepanelen) als het beheer en onderhoud daarna: alles blijft bij ons in één hand. Wel zo makkelijk voor u!

Wij werken samen met Streetplug.
Op zoek naar een laadpaal met een mooi design en gebruiksgemak? StreetPlug heeft hét innovatieve ondergrondse oplaadpunt voor elektrische auto's. Een slimme technologie in een strak design. Een flexibel alternatief voor de laadpaal, toepasbaar op elke locatie met het oog op het behouden van het oorspronkelijke straatbeeld. Zo maakt de StreetPlug het mogelijk dat u thuis of onderweg zorgeloos uw elektrische auto kunt opladen met een aantal belangrijke voordelen.