Brandmeldingsinstallatie

Op basis van ervaringsgegevens kunnen we stellen, dat 80% van de bedrijven en organisaties in Nederland hun brandbeveiliging en -detectie voor 80% op orde heeft. Dat is niet voldoende. En dat heeft twee oorzaken. Allereerst zien we dat organisaties brandveiligheid niet integraal benaderen. Ze kijken alleen naar de systemen, terwijl ook het bouwkundige en het organisatorische aspect van brandbeveiliging aandacht verdient. Ten tweede wordt brandveiligheid vaak niet goed geborgd. “We hebben het nu goed geregeld dus zijn we klaar”, wordt vaak gedacht. Gedegen onderhoud ontbreekt en dat is risicovol, want een (organisatorische) verandering heeft vaak ook direct invloed op de brandveiligheid.

En dan zijn we er nog niet. Want vanaf januari 2015 worden de certificeringen rondom brandveiligheid anders geregeld, wat nogal wat onduidelijkheden oplevert. Bedrijven en organisaties zijn vanaf die tijd verplicht alle certificeringen door speciaal daarvoor aangewezen partijen te laten uitvoeren.

Feit blijft, dat u wettelijk verantwoordelijk bent en blijft voor de brandveiligheid van uw bedrijfspand.Wij als erkend installateur kunnen u helpen de juiste stappen te ondernemen om brandveiligheid in uw organisatie blijvend goed te regelen. Met die integrale blik is het verkrijgen van de benodigde certificaten geborgd en louter nog een papierkwestie.

Als gecertificeerd beveiligingsspecialist bent u bij ons aan het goede adres voor toegangscontrolesystemen, bouwkundige voorzieningen, camerasystemen. Wij zorgen voor snelle opvolging bij een storing en nemen ook het onderhoud ter hand. Kiest u voor ons, dan kiest u voor zekerheid.