Inbraakbeveiliging op maat

Hoe zorgt u er voor dat inbrekers liever uw woning of bedrijfspand overslaan? Goed hang- en sluitwerk, hekwerk, camera’s en zelfs bouwkundige aanpassingen kunnen er voor zorgen dat een inbreker uw huis of bedrijf links laat liggen. Ook laten zien dat er een inbraakbeveiligingssysteem aanwezig is helpt. En krijgt u toch met een poging tot inbraak te maken? Zorg dan dat deze meteen gedetecteerd en goed opgevolgd wordt. Dat doet u met een inbraakbeveiligingssysteem dat precies aan uw wensen voldoet en valse meldingen zoveel mogelijk voorkomt. Wij zijn u graag van dienst.

De ontwikkelingen op het gebied van inbraakbeveiliging gaan razendsnel. Centrales worden aangesloten op lus systemen, waardoor alle apparatuur compatible is en de precieze locatie van een melding meteen vastgesteld kan worden. En doordat nagenoeg alles ook draadloos wordt (en een eigen IP adres heeft), kun je, via internet, op je tablet of smartphone meldingen ontvangen, camerabeelden volgen en zelfs meeluisteren op afstand.

Wij luisteren goed naar wat u wilt en leggen vervolgens in een plan vast waar het systeem aan kan en moet voldoen. We houden hierbij rekening met mogelijke eisen die uw verzekeringsmaatschappij stelt.