Gasblusinstallatie

Als andere methode in brandbeveiliging systemen teveel schade opleveren is de mogelijkheid van een gasblusinstallatie systeem interessant. Het toepassen van bijvoorbeeld water als blusmiddel in een computer of serverruimte, of andere ruimte met (hoog)spanning en/of veel elektriciteit kan zorgen voor enorme schade. Het blussen via een gasblusinstallatie biedt dan uitkomst. Gasblusinstallaties kunnen een onderdeel zijn van uw volledige brandbeveiliging.

Advies gasblusinstallatie

 

Gasblusinstallatie laten installeren

Gasblusinstallatie laten installeren

Nikkelen installeert en monteert voor u complete gasblusinstallaties, als onderdeel van een beveiligingsplan voor een optimale beveiliging en brandveiligheid. Nikkelen kan uw bedrijf adviseren vanaf elke fase, van het moment dat u nog moet bouwen, of dat u al een pand heeft. Van ontwerp en advies, tot installatie, montage, onderhoud en keuring.

Geschiktheid gasblusinstallatie

Een gasblusinstallatie systeem is met name geschikt voor direct schadebeperking en snelle bedrijfscontinuïteit. Enkele veel voorkomende toepassingen zijn;

  • Gasblusinstallatie systeem installeren in serverruimte, telecommunicatie ruimte
  • Gasblusinstallatie systeem installeren in laagspanning, (hoog)spanning ruimte
  • Gasblusinstallatie systeem voor archiefruimte, museums, machinekamers en/of kabelruimten
  • Gasblusinstallatie systeem installeren tegen speciale (chemische) stoffen
  • Gasblusinstallatie systeem installeren in overige ruimte waar productieprocessen niet mogen stilstaan door schade aan apparatuur

Referenties

Advies gasblusinstallatie

De Brandbeveiliging experts van Nikkelen kunnen u adviseren over het aanleggen van een gasblusinstallatie. Niet alleen kunnen zij direct adviseren voor welke ruimte het geschikt is, maar ook op welke wijze en met welk middel het beste geblust kan worden.

Offerte Gasblusinstallatie

In 3 stappen naar de juiste gasblusinstallatie installatie

Na oplevering volgt desgewenst een instructie of training in het gebruiken van uw oplossing.
Maak nu een vrijblijvende afspraak

Totaaloplossing in brandbeveiliging en alarmering

Komt u er niet meer uit welke oplossing voor u het meest geschikt is? Laat u informeren door de adviseurs van Nikkelen. Wij komen graag bij u langs en maken een plan op maat, waarin de juiste oplossing voor branddetectie en alarmering wordt samengesteld.

Contact met uw beveiliging expert