Laadpalen

Laadpaal voor elektrische auto’s laten installeren? Installatiebedrijf Nikkelen heeft er geen enkele moeite mee. Of het nu een laadpaal voor thuis betreft of een hele serie laadpalen in een parkeergarage, bedrijventerrein of openbare ruimte, Nikkelen elektrotechniek installeert moeiteloos uw laadpaal. Er zijn verschillende soorten laadpalen beschikbaar, zowel opbouw en inbouw. We kunnen zelfs een laadpaal in de grond inbouwen (streetplug). Nikkelen berekent samen met u het vermogen, de afstand en de afstand van de laadpaal tot het systeem, indien nodig in combinatie met het verzwaren van uw aansluiting.

Laadpaal laten installeren 

 

Laadpaal installeren

De Ecoplant zijn uiterst efficiënte stroomop wekkers die door middel van monokristalline solar panelen efficiënt energie laden. Maar Ecoplant is meer! Wij combineren vele functies zoals On-en Off-grid, energieladen, energieafgifte voor elektrische fietsen en auto’s en bieden bescherming voor uw persoonlijke eigendommen. De Ecoplant biedt dus veiligheid camera’s, buitenverlichting en laadstation in één.

Laadpalen voor alle mogelijke ruimten

Verder kunnen wij laadpalen installeren in diverse ruimte zoals

  • Laadpaal installeren thuis op de oprit.
  • Laadpaal installeren in openbare ruimte zoals parkeerplaatsen, parkeergarages, overheidsterreinen en gemeentelijke laadpalen in woonwijken.
  • Laadpaal installeren bij uw bedrijfsgebouw, zoals een kantoor, loods, werkplaats.
  • Laadpaal installeren bij projecten zoals nieuwbouw.

Er wordt rekening gehouden met alle wensen en eisen met betrekking tot uw laadpaalinstallatie. Ook alle omgevingsfactoren worden zorgvuldig meegewogen. Omdat Nikkelen ook specialist is in elektrotechniek en elektrische installaties, kan Nikkelen u van A tot Z ontzorgen.

Adviesgesprek laadpaalinstallatie

In 3 stappen naar de juiste laadpaal

Na oplevering volgt desgewenst een instructie of training in het gebruiken van uw oplossing.
Maak nu een vrijblijvende afspraak

Totaaloplossing in duurzaamheid en laadpalen

Komt u er niet meer uit welke oplossing voor u het meest geschikt is? Laat u informeren door de adviseurs van Installatiebedrijf Nikkelen. Wij komen graag bij u langs en maken een plan op maat, waarin de juiste oplossing voor uw laadpalen wordt samengesteld.

Contact met Nikkelen