Wie zijn wij

Nikkelen elektrotechniek is een complete dienstverlener op het gebied van elektrotechniek. Welk vraagstuk u ook heeft, wij bieden een duurzame en innovatieve totaaloplossing. Juist omdat we zijn gespecialiseerd in de vakdisciplines elektrotechniek, communicatie, beveiliging én service en onderhoud. Maar vooral omdat we jarenlang ons vakmanschap en gedrevenheid inzetten om uw wensen en behoeften te vertalen in creatieve resultaten.

Wij zijn een familiebedrijf met een zakelijk karakter, kennen korte lijnen in communicatie en zijn daardoor bijzonder flexibel. Ook de betrouwbaarheid in het onderhouden van uw installaties met een ondersteunende perfect service-aanbod, die 24 uur per dag en zeven dagen per week beschikbaar is, hoort daar bij. Dit maakt het mogelijk om achter onze producten en diensten te blijven staan, zoals wij dit al decennia doen. Wij geven onze klanten het gevoel dat de installaties ook na oplevering in goede werking blijven.

 

Persoonlijk contact met onze klanten is voor ons erg belangrijk, samen met u kunnen wij uw wensen vertalen in kwalitatief hoogstaande installaties.

Theo Wijers, DGA