Onderhoudscontracten

 (Heeft u een onderhoudscontract, dan is de storingsdienst gratis* inbegrepen)

Bezuinig niet op onderhoud!

Nog te vaak zien wij als elektrotechnisch installateur dat, na een installatie, klanten afzien van een doortimmerd onderhoudsplan. Om kostentechnische redenen of omdat men het onderhoud bijvoorbeeld zelf wil gaan doen. Dit kan echter onaanvaardbare risico’s opleveren, met alle gevolgen van dien.

Denkt u bijvoorbeeld aan het ontstaan van brand door te zwaar belaste groepen omdat er geen thermografische inspecties uitgevoerd worden. Of aan inbraak omdat een defect in uw inbraakbeveiligingssysteem niet tijdig opgemerkt werd. Sluit dit soort risico’s uit en kies bewust voor een gedegen onderhoudsplan.

Wij kennen als elektrotechnisch installateur uw installaties als geen ander. We beschikken over de tekeningen en alle andere benodigde informatie om voor u een goed onderhoudsplan te kunnen maken. Want let wel: u bent zelf verantwoordelijk voor een goede staat van onderhoud van uw elektrotechnische installaties. Dit betekent ook dat uw bedrijf aansprakelijk wordt gesteld mocht er iets mis gaan. Zorg er daarom voor dat u het onderhoud goed geregeld heeft.

Maatwerk

Een onderhoudsplan is altijd maatwerk. Wij brengen de conditie van uw (bestaande en nieuwe) installaties in kaart om een zogenaamd 0-punt te kunnen maken. En op basis daarvan kunnen wij u een perfect op uw situatie afgestemd onderhoudscontract bieden. Daarin is altijd opgenomen:

  • Periodieke controles
  • Thermografische inspectie
  • Afhandeling van storingen (binnen een bepaalde responstijd) 24 uur per dag 7 dagen in de week
  • Back up van software en documentatie en onderhoud van software (updates)
  • Telefonische ondersteuning en het verlenen van service op afstand

 

*24-uurs storingsdienst

Nikkelen elektrotechniek is 24 uur per dag 7 dagen in de week bereikbaar voor storingen aan uw installatie. Er is altijd iemand bereikbaar om u te woord te staan en een oplossing te bieden. Voor storingen belt u ons algemene telefoonnummer: 024-3971658.