Brandbeveiliging

Een brand kan een verwoestend effect hebben op elke woning, bedrijfspand of andere ruimte met of zonder bijbehorende inboedel. Niet alleen stokt het de mogelijkheden om er te wonen of te werken, vaak zijn waardevolle spullen verloren die niet zomaar vervangen kunnen worden.

Om een brand vooraf te kunnen detecteren en daaropvolgende maatregelen te kunnen nemen – bij bijvoorbeeld een ontruimingsinstallatie of andere vorm van een  brandmeldinstallatie – is het laten installeren van een brandbeveiligingssysteem een absolute must.

Advies brandbeveiliging

 

Brandbeveiliging detectie in diverse fasen en ruimte

Brandbeveiliging detectie in diverse fasen en ruimte
Afhankelijk van uw benodigde oplossing kan Nikkelen een brandbeveiliging-detectie systeem installeren dat brand detecteert in diversen fasen van een brand, of een combinatie hiervan. Dit is bijvoorbeeld afhankelijk van in welk soort ruimte u een brandbeveiliging wilt plaatsen. Mogelijke ruimte zijn

  • Brandbeveiliging in werkruimte, vergaderruimte, kantoorruimte;
  • Brandbeveiliging in keukenruimte, (bijvoorbeeld door thermische melding);
  • Brandbeveiliging in liften, schachten, machinekamers, serverruimtes (bijvoorbeeld door aspiratie of blusgassystemen);
  • Brandbeveiliging in fabrieken, loodsen of magazijnen (door bijvoorbeeld vlammenmelders).

Ook voor andere ruimte zoals ruimten binnen scholen, bedrijven, zorginstellingen kan Nikkelen voorzien in de juiste brandbeveiliging.

Advies brandbeveiliging

Brandbeveiliging op niveau
Brandbeveiliging van Nikkelen gaat veel verder dan een brandmeldinstallatie via een rookmelder en/of co2-melder. Nikkelen kan op basis van uw behoeften het juiste brandbeveiliging-systeem adviseren, aanschaffen, monteren en onderhouden. Deze totaalservice in brandbeveiliging heeft Nikkelen reeds bij meerdere bedrijven, zorginstellingen en scholen uitgevoerd. Wilt u een vrijblijvend advies in brandbeveiliging? Neem dan eens contact op met de specialisten in brandbeveiliging bij Nikkelen. Wij voorzien in brandbeveiliging van gerenommeerde merken zoals Hertek, Siemens en meer.

Offerte brandbeveiliging

Referenties

NEN gecertificeerd brandbeveiligingsbedrijf

Afhankelijk vanuit uw verzekering of branche kan Nikkelen met u de keuze maken om te voldoen aan diverse normen en certificeringen, zoals een brandbeveiliging met NEN certificering. Hierdoor weten verzekeraars dat de brandbeveiliging voldoet aan een aantal eisen en normen. Nikkelen is hiervoor een NEN gecertificeerd bedrijf in brandbeveiliging.

Installatie van brandbeveiliging NEN eisen waar Nikkelen u bij kan helpen zijn onder andere;

 

Brandbeveiliging laten keuren

In 3 stappen naar de juiste brandbeveiliging

Na oplevering volgt desgewenst een instructie of training in het gebruiken van uw brandbeveiliging oplossing.
Maak nu een vrijblijvende afspraak

Totaaloplossing in Inbraak- brand en alarm

Komt u er niet meer uit welke oplossing voor u het meest geschikt is? Laat u informeren door de adviseurs van Nikkelen. Wij komen graag bij u langs en maken een beveiligingsplan op maat, waarin de juiste oplossing voor een inbraak- brand en alarm systeem wordt samengesteld.

Contact met uw beveiliging expert