Wat doen wij

Nikkelen elektrotechniek is gespecialiseerd in de nieuwbouw en renovatie van opleidingsinstituten en zorginstellingen, de realisatie van kantoorcomplexen en luxe woningen en daarop volgend onderhoud en beheer van al uw installaties.

Wij hebben ervaring in advisering op het gebied van ontwerp, aanleg, onderhoud en energiebeheer van uw elektrotechnische installaties. De diverse disciplines binnen de elektrotechnische installaties zien wij als de volgende stap welke enorme voordelen kan bieden in de bedrijfsvoering van uw bedrijf op zowel technisch als financieel/economisch vlak.

 

Onze normen en waarden

Binnen Nikkelen elektrotechniek is de cultuur afgestemd op de volgende normen en waarden. Vanuit de leiding worden deze normen en waarden gestimuleerd.

Klantgerichtheid

We luisteren naar klanten en naar elkaar. We investeren slim tijd en energie om de behoeften en uitdagingen van de klant te begrijpen en zijn betrokken bij de oplossing ervan. Het is een wezenlijk onderdeel van het opbouwen van vertrouwen, relaties en business.

Betrokkenheid bij de uitvoering

We leveren aantoonbare toegevoegde waarde voor onze klanten. We zijn oplossingsgericht. We doen wat we zeggen. We leveren resultaten op tijd, binnen het budget en volgens overeengekomen kwaliteitsnormen. Afspraak = afspraak.

Collegialiteit

We beschouwen het werk als een sociale plek, met ruimte voor humor, warmte en samenwerking. Een plek waar talent en samenwerking gestimuleerd worden. We hebben plezier in wat we doen.

Ondernemerschap en teamgeest

Als team delen we kennis en denken we vooruit om nieuwe kansen te benutten. We beheren het heden, maar maken plannen voor de toekomst.

Kostenbewustzijn

We zijn ons er goed van bewust dat alles wat we doen van invloed is op onze winstgevendheid. Het beheersen van uitgaven en kosten klinkt wellicht saai, maar als we het goed doen, hebben we een noodzakelijke basis voor een veelbelovende toekomst.

Innovatie en vernieuwing

Wij vinden innovatie en vernieuwing binnen elke afdeling van ons bedrijf van strategisch belang en kiezen ervoor om hierbij gebruik te maken van de beste in de markt beproefde en bewezen concepten en modellen.