Inbraakbeveiliging

Of u nu verplicht bent om vanuit de voorwaarden van uw verzekeraar een inbraakbeveiligingssysteem aan te schaffen of dat u als eis maatregelen moet nemen tegen inbraak, het laten installeren van een goed inbraakbeveiligingssysteem is een eerste stap in de goede richting om inbraken in een vroeg stadium te detecteren.

Adviesgesprek inbraakbeveiliging

 

Soorten inbraakbeveiliging

Onder inbraakbeveiliging kunnen veel verschillende systemen geschaard worden zoals deur- en raamcontactbeveiliging, bewegingssensoren en camerabewaking. Deze systemen kunnen samen werken om te zorgen voor effectieve beveiliging van uw huis of bedrijfspand. Deur- en raamcontacten detecteren ongeautoriseerde openingen, beveiligingscamera’s registreren alles wat er in de omgeving gebeurt en bewegingssensoren detecteren alle bewegingen. Door meerdere installaties te combineren, zorgt u voor een robuust inbraakbeveiligingssysteem dat ongewenste personen buiten de deur houdt.

Inbraakbeveiliging voor uw woning of bedrijf

Zowel woningen als bedrijven hebben baat bij de juiste inbraakbeveiliging. Echter vragen verschillende gebouwen of hun eigen unieke benadering. Voor woningen omvat dit vaak het installeren van alarmsystemen, beveiligingscamera's en versterkte sloten. In bedrijfspanden kunnen geavanceerdere systemen zoals toegangscontrole en bewegingsdetectie worden geïnstalleerd. Ongeacht het type gebouw is effectieve inbraakbeveiliging essentieel om diefstal en schade te voorkomen.

Offerte inbraakbeveiligingssysteem

Referenties

Inbraakbeveiligingsysteem laten installeren

Met het laten installeren van een inbraakbeveiligingssysteem die ook deels zichtbaar is, kunt u inbraken voorkomen. Met de inbraakbeveiligingssystemen van Nikkelen creëert u een stukje veiligheid en voorkomt u negatieve ervaringen op het gebied van inbraak. Doordat onze oplossingen geschikt zijn voor zowel huizen als bedrijven, kunt u erop rekenen dat wij u de juiste oplossing kunnen bieden op het gebied van inbraakbeveiliging. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van elektrotechnische installaties bent u bovendien verzekerd van een goede werking van uw installaties.

Inspectie en onderhoud inbraakbeveiligingssystemen

Een inbraakbeveiligingssysteem heeft periodiek onderhoud en inspectie nodig. Wellicht heeft u vanuit uw verzekering een verplichting om uw inbraakbeveiliging te laten keuren. Door middel van het juiste onderhoud verlengt u de levensduur van uw inbraakbeveiliging en randapparatuur. Wilt u een inbraakbeveiliging inspectie laten uitvoeren? Neem dan contact op met de specialisten van Nikkelen. Zij kunnen u perfect adviseren wat voor u de juiste oplossing is op het gebied van onderhoud, keuring en inspectie aan uw inbraakbeveiliging oplossing. De inbraakbeveiligingsapparatuur die Nikkelen levert is voorzien van de juiste keurmerken en certificaten.

inbraakbeveiligingssysteem laten installeren

In 3 stappen naar de juiste inbraakbeveiliging oplossing

Na oplevering volgt desgewenst een instructie of training in het gebruiken van uw inbraakbeveiliging oplossing.
Maak nu een vrijblijvende afspraak

Totaaloplossing in Inbraak- brand en alarm

Komt u er niet meer uit welke oplossing voor u het meest geschikt is? Laat u informeren door de adviseurs van Nikkelen. Wij komen graag bij u langs en maken een beveiligingsplan op maat, waarin de juiste oplossing voor een inbraak- brand en alarm systeem wordt samengesteld.

Contact met uw beveiliging expert