Keuren

Het keuren van elektrotechnische installaties wordt bij erkend installatiebedrijf Nikkelen volgens de juist geldende NEN (NEN1010 en NEN3140) certificeringen uitgevoerd. Nikkelen beschikt over geschoolde medewerkers, laagspanningsdeskundige die veel ervaring hebben in het keuren van systemen. Wilt u uw elektrische installaties laten keuren? Neem dan contact op met de keurings-specialisten van Nikkelen Elektrotechniek.

Installatie laten keuren

 

Keuren van alle installaties en soorten bouw

Keuring NEN 1010 / 3140

Naast het advies en ontwerp, installatie en montage kan Nikkelen ook alle systemen met betrekking tot nieuwbouw of renovatiebouw keuren volgens de NEN 1010 en/of NEN3140 richtlijnen. Hiermee toont u aan de elektrotechnische installatie op verantwoorde en veilige wijze is gebouwd. Dit gaat middels het uitvoeren van een inspectie.

Contact inspectie

Scope keuringen

Nikkelen kan voor u de volgende Scope keuringen uitvoeren

Contact keuringen

Keuring elektrotechnische installaties

Een van de laagspanningsdeskundige medewerkers van Nikkelen keurt uw elektrotechnische installaties. Enkele factoren die worden gecontroleerd zijn

  • Keuren op aanwezigheid van defecten
  • Keuren op aanwezigheid brandgevaarlijke aspecten (zie ook thermografisch onderzoek)
  • Keuren algemene gebreken die een normale werking van het systeem in de weg staan

Afhankelijk van uw installatie is de termijn van een keuring uit laten voeren tussen de 2 en 5 jaar. Dit is mede afhankelijk van uw ‘risicoprofiel’.

In 3 stappen de juiste keuring uit laten voeren

Na oplevering volgt desgewenst een instructie of training in het gebruiken van uw oplossing.
Maak nu een vrijblijvende afspraak

Totaaloplossing in advies en uitvoering

Komt u er niet meer uit welke oplossing voor u het meest geschikt is? Laat u informeren door de adviseurs van Installatiebedrijf Nikkelen. Wij komen graag bij u langs en maken een plan op maat, waarin de juiste oplossing voor uw wordt samengesteld.

Contact opnemen