Thermografisch onderzoek laten uitvoeren

Thermografisch onderzoek laten uitvoeren door installatiebedrijf Nikkelen helpt bij het inzichtelijk maken van mogelijke gevaren van elektrotechnische installaties. Met een warmte detector wordt de afgifte van warmte van objecten zichtbaar gemaakt en zodoende kan gekeken worden of er binnen in installaties, schakelingen, en wandcontactdozen zich situaties kunnen voordienen die mogelijk een gevaar kunnen opleveren.

Thermografisch onderzoek laten uitvoeren

 

Thermografisch onderzoek laten uitvoeren

Advies na onderzoek

Na het uitvoeren van thermografisch onderzoek maakt Nikkelen een advies over eventuele schades of risico’s. Deze risico’s kan Nikkelen eventueel ook wegnemen door haar expertise in elektrotechniek. Hierdoor kan ook eventuele schade worden hersteld.

Thermografisch onderzoek laten uitvoeren kan een mogelijke service zijn binnen de onderhoud mogelijkheden of inbegrepen in onze contracten.

thermografisch onderzoek laten uitvoeren

In 3 stappen thermografisch onderzoek laten uitvoeren

Na oplevering volgt desgewenst een instructie of training in het gebruiken van uw oplossing.
Maak nu een vrijblijvende afspraak

Totaaloplossing in advies en uitvoering

Komt u er niet meer uit welke oplossing voor u het meest geschikt is? Laat u informeren door de adviseurs van Installatiebedrijf Nikkelen. Wij komen graag bij u langs en maken een plan op maat, waarin de juiste oplossing voor uw wordt samengesteld.

Contact opnemen