Storingen

Het kan onverhoopt voorkomen dat uw elektrotechnische installatie, beveiligingssysteem of duurzaamheidssysteem niet meer geheel werkt of een foutmelding geeft. Nikkelen heeft 24 uur per dag mensen beschikbaar om storingen aan uw systemen op te lossen. Dit is zelfs mogelijk voor bedrijven en particulieren die nu nog geen klant zijn bij Nikkelen. Ook zij kunnen gebruik maken van storingen aan installaties

Storing melden

 

24/7 storingsdienst

Diverse soorten storingen

Er zijn veel soorten storingen mogelijk waarvoor u de storingsdienst van Nikkelen kan raadplegen. Veel voorkomende situaties van storingen zijn

En ook bij particuliere woningen kan bij storingen aan de meterkast, storingen aan andere installaties gebeld worden met Installatiebedrijf Nikkelen.

Nikkelen custom made storingsdienst

Naast de ‘standaard’ storingsdienst beschikt Installatiebedrijf Nikkelen ook over meer exclusievere mogelijkheden om snel uw storing op te laten lossen. Dit het de Nikkelen ‘custom made’ onderhoudsovereenkomst. Hierin wordt in een contract afspraken gemaakt over een snelle reactietijd, bereikbaarheidsdienst en nog meer mogelijkheden. U kunt hiervoor een apart contract afsluiten op het gebied van onderhoud.

Storingsdienst

Storingen melden

Wilt u een storing melden bij onze storing-coördinator? Belt u dan naar 024-3971658. Na kantoortijden ontvangt u via dit telefoonnummer informatie over onze actieve storingsdienst.

Totaaloplossing in advies en uitvoering

Komt u er niet meer uit welke oplossing voor u het meest geschikt is? Laat u informeren door de adviseurs van Installatiebedrijf Nikkelen. Wij komen graag bij u langs en maken een plan op maat, waarin de juiste oplossing voor uw wordt samengesteld.

Contact opnemen