Contracten

Nikkelen werkt voor haar onderhoud en storingen met overeenkomsten die worden vastgelegd in contracten. In deze contracten voor installaties op het gebied van elektrotechniek, beveiliging, domotica of duurzaamheid staan de afspraken benoemd tussen klant en leverancier, zoals periodieke inspectie, keuring, reactiesnelheid bij storing en bijbehorende kostenindicaties. Wilt u een betrouwbare partner voor de totale ontzorging van uw elektrotechnische installatie? Maak dan gebruik van de mogelijkheid voor contracten bij Installatiebedrijf Nikkelen. Contracten zijn mogelijk voor bedrijven en particulieren.

Contract afsluiten

 

Complete service met een contract

Meer dan alleen contracten

Met het juiste contract kan Nikkelen er onder andere voor zorgen dat;

  • De storing coördinator direct weet wie u bent en welke specifieke installaties en omgevingen het betreft
  • Uw storingen onder de juiste SLA omstandigheden worden opgepakt
  • Uw reactiesnelheid wordt nagekomen
  • Afspraken m.b.t. onderhoudsplanning worden nagekomen
  • Eventuele verplichtingen en certificeren geldig zijn
  • U ook weet wanneer eventuele inspecties c.q. keuringen uitgevoerd moeten worden
  • Er een gedegen storingsanalyse mogelijk is, om toekomstige mankementen te voorkomen

Wilt u weten wat de beste mogelijkheden zijn om met Nikkelen de juiste contracten aan te gaan? Maak dan eens gebruik van een vrijblijvend adviesgesprek over de mogelijkheden voor contracten.

Adviesgesprek mogelijkheden contracten

Nikkelen Portal

Daarnaast wordt bij het afsluiten van de juiste contracten uw bedrijf opgenomen in de Nikkelen portal, een platform waarin afspraken die in de contracten staan beschreven zijn opgenomen. Er zijn diverse onderdelen benoemd de contracten en deze zijn ook per onderdeel te wijzigen. Zo zijn er;

Totaaloplossing in advies en uitvoering

Komt u er niet meer uit welke oplossing voor u het meest geschikt is? Laat u informeren door de adviseurs van Installatiebedrijf Nikkelen. Wij komen graag bij u langs en maken een plan op maat, waarin de juiste oplossing voor uw wordt samengesteld.

Contact opnemen