Communicatie installaties

Onderdeel van ICT installaties zijn naast netwerksystemen ook systemen met betrekking tot communicatie in de breedste zin van het woord. Hieronder vallen alle installaties op het gebied van ICT netwerken die leiden tot een vorm van communicatie, zoals een intercomsysteem, telefonie-netwerk, server, VOIP, etc. Een communicatiesysteem laten installeren door Installatiebedrijf Nikkelen gebeurt snel en vakkundig, met gecertificeerde communicatieapparatuur en volledig aan de hand van uw wensen en eisen

Communicatiesysteem laten installeren

 

Visuele communicatiesystemen

Naast de klassieke communicatiesystemen worden communicatie installaties steeds meer visueel. Ook communicatie installaties die gebruik maken van een PC met Zoom,Teams, Skype, etc. vallen onder de mogelijkheden van de communicatie installaties van Installatiebedrijf Nikkelen Elektrotechniek. Denkt u bijvoorbeeld aan het inrichten van een vergaderruimte met de juiste manieren van visueel communiceren, of een intercom of toegangscontrole systeem met beeld en geluid.

Communicatieinstallatie protocollen en voorschriften

Aan de hand van de door u gewenste situatie gaat Nikkelen Elektrotechniek aan de slag met een communicatieplan voor uw systeem en bijbehorende randapparatuur. Nikkelen werkt op basis van protocollen met werkwijze en instructies, zodat het voor iedereen duidelijk is hoe apparatuur werkt, maar ook hoe een communicatiesysteem moet worden onderhouden of bijgewerkt. Voorbeelden hiervan zijn bijvoorbeeld alarminstallaties of beveiligingssystemen.

Installatiebedrijf Nikkelen verzorgde de afgelopen jaren voor vele bedrijven communicatieinstallaties waaronder:

  • Communicatieinstallaties voor de zorg, thuiszorg en medische zorg
  • Communicatieinstallaties voor kantoren, vergaderruimte en werkplekken.
  • Communicatieinstallaties voor buitenterreinen en bedrijventerreinen.
  • Communicatieinstallaties voor overige bedrijven en in sommige particuliere (complexe) situaties

Advies communicatie- installatie

Referenties

Advies Communicatiesystemen

Wilt u een nieuwe communicatie- installatie aanschaffen en laten uitvoeren door een installatiebedrijf met meer dan 35 jaar ervaring? Neem dan eens contact op met de expert van Nikkelen voor een gratis adviesgesprek. Wij helpen u op weg met de beste keuze in communicatie- installatie.

Advies communicatie- installatie

In 3 stappen naar de juiste communicatie- installatie

Na oplevering volgt desgewenst een instructie of training in het gebruiken van uw oplossing.
Maak nu een vrijblijvende afspraak

Totaaloplossing in ICT installaties en communicatieinstallaties

Komt u er niet meer uit welke oplossing voor u het meest geschikt is? Laat u informeren door de adviseurs van Installatiebedrijf Nikkelen. Wij komen graag bij u langs en maken een plan op maat, waarin de juiste oplossing voor de aanschaf van uw netwerksysteem wordt samengesteld.

Contact met uw expert