Camerabewaking

Camerabewaking is een van de preventieve manieren voor het creëren van een veiliger gevoel én het terugkijken van gebeurtenissen als er toch iets gebeurt. Dit begint bijvoorbeeld al met camerabewaking als toegangscontrole voor een ruimte, een simpele camera bij entree van een pand of voordeur of controle van een terrein of ruimte.

Adviesgesprek camerabewaking

 

Camerabewaking

Camerabewaking als toegangscontrole
Camerabewaking wordt zeer veel toegepast als mogelijkheden voor toegangscontrole en terreinbewaking. Niet alleen camera’s voor het bekijken van het terrein, maar bijvoorbeeld ook een camerasysteem voor kentekenregistratie of een camera als inbraakbeveiliging (wanneer een inbraakmeldinstallatie niet aan kan, bijvoorbeeld bij een geopende winkel). Door middel van camerabewaking met toegangscontrole kun je dus bepalen wie er waar en wanneer naar binnen mag.

Toegangscontrole systemen

Cameraplan

Aan de hand van een aantal duidelijke vragen door de camerabewaking experts van Nikkelen komt er een cameraplan. In dit cameraplan staan producten en mogelijkheden benoemd voor het laten installeren van camera’s als bewaking van je woning of bedrijf. Dit kan bijvoorbeeld camerabewaking zijn bij binnenkomst van een bedrijf, camerabewaking bij ingangspunten van leveranciers of camerabewaking in ruimte(n) met een hoog risicoprofiel zoals serverruimte en ruimte met (waardevolle) opslag.

Camerabewaking advies

In 3 stappen naar de juiste camerabewaking

Na oplevering volgt desgewenst een instructie of training in het gebruiken van uw camerabewakingsoplossing.
Maak nu een vrijblijvende afspraak

Totaaloplossing in toegangscontrole en camerabewaking

Komt u er niet meer uit welke oplossing voor u het meest geschikt is? Laat u informeren door de adviseurs van Nikkelen. Wij komen graag bij u langs en maken een cameraplan op maat, waarin de juiste oplossing voor een toegangscontrole en camerabewaking-systeem wordt samengesteld.

Contact met uw beveiliging expert