Laadpalen

Wanneer u overstapt op elektrisch rijden, zijn laadpalen onmisbaar. Nikkelen elektrotechniek begrijpt de cruciale rol die laadinfrastructuur speelt bij deze transitie. Wij bieden een allesomvattende benadering op het gebied van laadpalen, beginnend bij advies op maat. Ontdek de diverse mogelijkheden bij Nikkelen elektrotechniek.

Laadpaal aanvragen

 

Laadpaal kopen

Of u nu een laadpaal voor thuis of een serie laadpalen op een bedrijventerrein of in een openbare ruimte nodig heeft, Nikkelen elektrotechniek biedt complete, slimme en schaalbare laadoplossingen. Wij hebben verschillende soorten laadpalen beschikbaar. Zowel opbouw, inbouw en zelfs de mogelijkheid om een laadpaal in de grond in te bouwen (streetplug). Nikkelen berekent samen met u het vermogen en de afstand van de laadpaal tot het systeem. Uw laadoplossing is compleet met beheer, laadpas, verrekening en alle gemakken die u maar kunt bedenken. Met diverse abonnementen voor laadbeheer thuis of op de zaak bieden wij u de beste oplossing. Wij ontzorgen u van A tot Z.

Laadpaal zakelijk

Of nu uw zakelijke voertuigen bij u op de zaak wilt opladen of uw werknemers de voordelen wilt bieden van opladen op kantoor, wij kunnen de volledige laadstructuur ontwerpen, aanleggen en optimaliseren. Wij begrijpen dat elk bedrijf unieke behoeftes heeft op het gebied van laden. Maak elektrisch rijden eenvoudig en efficiënt met onze expertise in laadoplossingen op maat.

Laadpaal op de zaak

Laadpaal voor thuis

Ook als particulier kunt u bij Nikkelen terecht voor een laadpaal voor thuis. Wij begeleiden u bij elke stap, van advies tot installatie, om het opladen van uw elektrische auto thuis moeiteloos te maken. Profiteer van de voordelen van een thuislaadpaal, van gebruiksgemak tot kostenbesparing.

Laadpaal voor thuis

Periodiek onderhoud

Betrouwbaarheid en continuïteit zijn essentieel voor de laadinfrastructuur. Met periodiek onderhoud waarborgt u de optimale werking van uw laadpalen. Bovendien gaan goed onderhouden systemen langer mee waardoor u kosten bespaart. Onze monteurs lopen cruciale punten na, vervangen indien nodig onderdelen en zorgen ervoor dat uw laadpaal aan de hoogste standaarden voldoen.

Laadpaal onderhoud

Laadpaal keuren

Naast de installatie van laadpalen kunnen wij deze ook voor u keuren. Periodieke keuringen zijn cruciaal voor een goede werking en veiligheid. Wij voeren grondige inspecties uit volgens wettelijke normen en dragen bij aan het verduurzamen van uw laadinfrastructuur. 

Laadpaal keuren

ConnectNed installateur

Als erkende ConnectNed installateur bieden wij complete, schaalbare en slimme laadoplossingen voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Met abonnementen voor laadbeheer en subsidies voor bedrijven maken we elektrisch laden eenvoudig en efficiënt.

ConnectNed

Laadpaal kopen in drie stappen

Na installatie van de laadpaal volgt desgewenst een instructie of training in het correct gebruik en onderhoud van de laadpaal.
Afspraak laadpaal aanvragen

 

Laadpaal offerte opvragen

Veelgestelde vragen over laadpalen

1Wat zijn de voordelen van een laadpaal thuis?
Er zijn veel voordelen voor een laadpaal bij u thuis:
u kunt laden wanneer u wilt
u betaalt minder dan met publiek laden
u laadt de auto sneller op dan een stopcontact
u verrekent eenvoudig de kosten
2Kan ik bij jullie een laadpaal kopen?
Jazeker. wij bieden meerdere merken en uitvoeringen van laders en laadbeheer. Afhankelijk van uw auto en mogelijkheden zit er verschil in de beste capaciteit en specificaties van uw lader. Neem contact op met Nikkelen voor een laadpaal advies.
3Kan ik ook meerdere laders op één laadpaal aansluiten?
Dat is mogelijk. Meerdere uitvoeringen van laders hebben de mogelijk van twee aansluitingen.
4Bieden jullie ook een laadpas en laadabonnement?
Ja, in samenwerking met ConnectNed kunnen wij ook een laad-abonnement met een laadpas bieden. Daarmee kun je bijvoorbeeld ook openbaar laden in heel europa met één laadpas.
5Zijn jullie goed te bereiken bij vragen?
Als u particuliere of zakelijke klant bij ons bent met een lader, heeft u de beschikking over een 24/7 helpdesk voor alle vragen over uw laadpaal installatie.
6Werken jullie met contracten?
Ja, contractduur is minimaal 1 jaar, en daarna per maand opzegbaar. Er zijn meerdere vormen van abonnementen en contracten beschikbaar. Uw Nikkelen adviseur kan u hierin begeleiden.
7Wat als mijn lader kapotgaat?
We bieden een helpdesk, storingsdienst en hebben eigen monteurs in dienst die u kunnen helpen in het geval van een kapotte lader
8Ik woon best ver van jullie vestiging af, is dat een probleem?
in principe niet. Met ons ConnectNed Dealernetwerk, is er altijd een monteur en/of servicepunt beschikbaar.
9Hoelang duurt het leveren van een laadpaal?
Dit is afhankelijk van uw keuze in laadpaal. Leveringstijden wijken af van merk en product. Wij hebben een beperkt aantal modellen op voorraad. Neem contact op met uw Nikkelen adviseur voor meer informatie.

Totaaloplossing in duurzaamheid en laadpalen

Komt u er niet meer uit welke duurzaamheids-oplossing voor u het meest geschikt is? Laat u informeren door de adviseurs van Installatiebedrijf Nikkelen. Wij komen graag bij u langs en maken een plan op maat, waarin de juiste oplossing voor onder andere uw laadpalen kan worden samengesteld.

Laadpaal advies