Laadpaal kopen?

Laadpaal voor elektrische auto's kopen én laten installeren? Installatiebedrijf Nikkelen heeft er geen enkele moeite mee. Of het nu een laadpaal thuis betreft of een hele serie laadpalen in een parkeergarage, bedrijventerrein of openbare ruimte, Nikkelen elektrotechniek installeert moeiteloos uw laadpaal. Er zijn verschillende soorten laadpalen beschikbaar, zowel opbouw en inbouw. We zijn zelfs in staat om een laadpaal in de grond in te bouwen (streetplug). Nikkelen berekent samen met u het vermogen, de afstand en de afstand van de laadpaal tot het systeem, U kunt online een laadpaal offerte aanvragen.

Laadpaal aanvragen

 

Laadpaal aanvragen en laten installeren

Laadpaal thuis of op de zaak

Installatiebedrijf Nikkelen biedt je een complete, slimme en schaalbare laadoplossing bij u thuis, op de zaak of als openbare oplossing. Wij stemmen uw laadpaal helemaal af op uw behoefte, situatie en wensen. Met de ervaring van Nikkelen in de elektrotechniek en duurzame oplossingen kunt u er zeker van zijn dat u de best passende laadoplossing in huis haalt. Nikkelen kan u van A tot Z ontzorgen, van advies en installatie tot aan onderhoud en keuring, met laadpaal installateurs aan huis.

Uw laadoplossing is compleet met beheer, laadpas, verrekening en alle gemakken die u maar kunt bedenken. Met diverse abonnementen voor laadbeheer thuis of laadbeheer op de zaak bieden wij u de beste oplossing.

Laadpaal offerte


Laadpaal kopen in drie stappen

Na installatie van de laadpaal volgt desgewenst een instructie of training in het correct gebruik en onderhoud van de laadpaal.
Afspraak laadpaal aanvragen

 

Laadpaal offerte opvragen

Veelgestelde vragen over laadpalen

1Wat zijn de voordelen van een laadpaal thuis?
Er zijn veel voordelen voor een laadpaal bij u thuis:
u kunt laden wanneer u wilt
u betaalt minder dan met publiek laden
u laadt de auto sneller op dan een stopcontact
u verrekent eenvoudig de kosten
2Kan ik bij jullie een laadpaal kopen?
Jazeker. wij bieden meerdere merken en uitvoeringen van laders en laadbeheer. Afhankelijk van uw auto en mogelijkheden zit er verschil in de beste capaciteit en specificaties van uw lader. Neem contact op met Nikkelen voor een laadpaal advies.
3Kan ik ook meerdere laders op één laadpaal aansluiten?
Dat is mogelijk. Meerdere uitvoeringen van laders hebben de mogelijk van twee aansluitingen.
4Bieden jullie ook een laadpas en laadabonnement?
Ja, in samenwerking met ConnectNed kunnen wij ook een laad-abonnement met een laadpas bieden. Daarmee kun je bijvoorbeeld ook openbaar laden in heel europa met één laadpas.
5Zijn jullie goed te bereiken bij vragen?
Als u particuliere of zakelijke klant bij ons bent met een lader, heeft u de beschikking over een 24/7 helpdesk voor alle vragen over uw laadpaal installatie.
6Werken jullie met contracten?
Ja, contractduur is minimaal 1 jaar, en daarna per maand opzegbaar. Er zijn meerdere vormen van abonnementen en contracten beschikbaar. Uw Nikkelen adviseur kan u hierin begeleiden.
7Wat als mijn lader kapotgaat?
We bieden een helpdesk, storingsdienst en hebben eigen monteurs in dienst die u kunnen helpen in het geval van een kapotte lader
8Ik woon best ver van jullie vestiging af, is dat een probleem?
in principe niet. Met ons ConnectNed Dealernetwerk, is er altijd een monteur en/of servicepunt beschikbaar.
9Hoelang duurt het leveren van een laadpaal?
Dit is afhankelijk van uw keuze in laadpaal. Leveringstijden wijken af van merk en product. Wij hebben een beperkt aantal modellen op voorraad. Neem contact op met uw Nikkelen adviseur voor meer informatie.

Totaaloplossing in duurzaamheid en laadpalen

Komt u er niet meer uit welke duurzaamheids-oplossing voor u het meest geschikt is? Laat u informeren door de adviseurs van Installatiebedrijf Nikkelen. Wij komen graag bij u langs en maken een plan op maat, waarin de juiste oplossing voor onder andere uw laadpalen kan worden samengesteld.

Laadpaal advies