Data installaties

Onderdeel van ICT installaties is ook het aanleggen van datainstallaties. Dit zijn installaties die zich toespitsen op transferen van data. Voorbeeld hiervan zijn communicatieinstallaties of netwerksystemen. Een datacenter maken behoort ook tot de mogelijkheden. Denk hierbij aan het inrichten van serverruimte, patchkasten, schakelkasten en alle elektrische installaties. Nikkelen kan u volledig ontzorgen indien u een datainstallatie-systeem wilt kopen en laten installeren.

Data installatie systeem aanschaffen

 

Data- installatiesystemen in allerlei vormen

Het laten installeren van een datainstallatie door Nikkelen kan onderdeel zijn van een volledige elektrische installatie of beveiligingsinstallatie. Enkele toepassingen van datainstallaties zijn ook:

Weet u niet precies welke datainstallaties u nodig heeft voor uw gewenste situatie? Maak dan gebruik van de mogelijkheid tot vrijblijvend advies van de experts van Nikkelen.

Advies over datainstallaties

In 3 stappen naar de juiste datainstallatie

Na oplevering volgt desgewenst een instructie of training in het gebruiken van uw oplossing.
Maak nu een vrijblijvende afspraak

Totaaloplossing in ICT installaties en datasystemen

Komt u er niet meer uit welke oplossing voor u het meest geschikt is? Laat u informeren door de adviseurs van Installatiebedrijf Nikkelen. Wij komen graag bij u langs en maken een plan op maat, waarin de juiste oplossing voor de aanschaf van uw datainstallatie wordt samengesteld.

Contact met uw expert