Inbraakmeldinstallatie

Of u nu verplicht bent om vanuit de voorwaarden van uw verzekeraar een inbraakbeveiligingssysteem aan te schaffen óf dat u als eis maatregelen moet nemen tegen inbraak, het laten installeren van een goed inbraakbeveiligingssysteem is een eerste stap in de goede richting om inbraken in een vroeg stadium te detecteren.

Adviesgesprek inbraakbeveiliging

 

Inbraakbeveiligingsysteem laten installeren

Met het aan laten leggen van een inbraakbeveiliging systeem die ook deels zichtbaar is, kunt u zelfs inbraken voorkomen. Met de inbraakbeveiliging systemen van Nikkelen creëert u een stukje veiligheid en voorkomt u negatieve ervaringen op het gebied van inbraak. Doordat onze inbraakbeveiliging oplossingen geschikt zijn voor zowel huizen als bedrijven, kunt u erop rekenen dat wij u de juiste oplossing kunnen bieden op het gebied van inbraakbeveiliging. Uw spullen en inventaris optimaal beschermen bij een inbraak, door snelle detectie en een passende alarmering.

De inbraakbeveiliging adviseurs van Nikkelen kunnen u meer vertellen over de mogelijkheden in een vrijblijvend adviesgesprek. Het is ook mogelijk om een offerte voor inbraakbeveiliging aan te vragen.

Offerte inbraakbeveiligingssysteem

Er zijn allerlei verschillende inbraakbeveiligingsoplossingen en systemen. Met het koppelen van diverse apparatuur kan uw inbraakbeveiliging een onderdeel zijn van een gehele alarminstallatie, dat bijvoorbeeld voorzien is van camerabewaking, paniekknop, en een waarschuwingssysteem naar vrienden, buren of een externe meldkamer. Ook is er een mogelijkheid om uw inbraakbeveiligingssysteem te koppelen met een app.

Referenties

Snelle detectie door juiste melding

Een belangrijk onderdeel van de juiste inbraakbeveiliging is een koppeling met een inbraakmeldinstallatie systeem. Er zijn immers meerdere mogelijkheden om melding te maken van inbraak of het uitsturen van een melding/alarm via een alarmsysteem.

De basis van een goed inbraakbeveiliging systeem is een deur en raamcontact beveiliging. Daarbij kan een passieve infra rood melding en een glastrilling of glasbreuk melding ook uitkomst bieden.

Inspectie en onderhoud inbraakbeveiligings-systemen

Een inbraakbeveiliging oplossing heeft periodiek onderhoud en inspectie nodig. Wellicht heeft u vanuit uw verzekering een verplichting om uw inbraakbeveiliging te laten keuren. Door middel van het juiste onderhoud verlengt u de levensduur van uw inbraakbeveiliging en randapparatuur. Wilt u een inbraakbeveiliging inspectie laten uitvoeren? Neem dan contact op met de specialisten van Nikkelen. Zij kunnen u perfect adviseren wat voor u de juiste oplossing is op het gebied van onderhoud, keuring en inspectie aan uw inbraakbeveiliging oplossing. De inbraakbeveiligingsapparatuur die Nikkelen levert is voorzien van de juiste keurmerken en certificaten.

inbraakbeveiligingssysteem laten installeren

In 3 stappen naar de juiste inbraakbeveiliging oplossing

Na oplevering volgt desgewenst een instructie of training in het gebruiken van uw inbraakbeveiliging oplossing.
Maak nu een vrijblijvende afspraak

Totaaloplossing in Inbraak- brand en alarm

Komt u er niet meer uit welke oplossing voor u het meest geschikt is? Laat u informeren door de adviseurs van Nikkelen. Wij komen graag bij u langs en maken een beveiligingsplan op maat, waarin de juiste oplossing voor een inbraak- brand en alarm systeem wordt samengesteld.

Contact met uw beveiliging expert