Energieneutraal bouwen

Energieneutraal bouwen krijgt steeds meer aandacht bij nieuwbouwprojecten en renovatieplannen. Het zo duurzaam mogelijk bouwen waarbij energiekosten worden teruggedrongen, bespaard of zelf worden opwekt met bijvoorbeeld zonne-energie is inmiddels een belangrijke beslissingsfactor bij het kiezen van een goed installatiebedrijf met een energie neutrale bouwwijze en aandacht wijze. Nikkelen Elektrotechniek heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan, en kan assisteren van advies en ontwerp, tot aan installatie en keuring met haar dienstverlening. Nikkelen draagt graag haar steentje bij het energieneutraal bouwen

Contact Energieneutraal bouwen 

 

Energieneutraal Installatiebedrijf

Nikkelen Elektrotechniek doet haar uiterste best te werken aan een duurzame en waar het mogelijk is energie neutrale gedachte. Zo wil Nikkelen een van de beste energie neutrale installatiebedrijven van Nederland zijn, waarbij energieneutraal bouwen inmiddels een kern is van haar werkmethodiek en denkwijze.

Integraal bouwen

Nikkelen heeft vele partners en leveranciers, met wij zij proberen zo integraal mogelijk te bouwen. Dit houdt in dat alle partijen samenwerken om zoveel mogelijk verbeteringen aan te brengen, zoals het terugdringen van warmtelast of koude-verliespost, en het voorkomen van latere problemen met energieverlies. Energieneutraal bouwen begint bij de ontwerpfase, waarbij kleine aanpassingen al essentiële winst kunnen opleveren.

Door daarnaast slim om te gaan met zonwering, ventilatie en warmteterugwinning (door bijvoorbeeld domotica en duurzaamheid oplossingen) kan er makkelijk winst worden gemaakt in het energie besparen.

Referenties

Installatiepartner Energieneutraal bouwen

Zoekt u een installatiebedrijf dat bereid is zich te conformeren aan het begrip energieneutraal bouwen? Een installatiepartner die duurzaamheid en energie besparen heeft verwerkt in haar kernactiviteiten? Dan is installatiebedrijf Nikkelen voor u wellicht de beste keuze als installatiepartner voor energieneutraal bouwen. Met reeds 35 jaar ervaring hebben wij al vele projecten naar tevredenheid uitgevoerd.

Contact Energieneutraal bouwen

Totaaloplossing in duurzaamheid en energieneutraal bouwen

Komt u er niet meer uit welke oplossing voor u het meest geschikt is? Laat u informeren door de adviseurs van Installatiebedrijf Nikkelen. Wij komen graag bij u langs en maken een plan op maat, waarin de juiste oplossing voor uw LED verlichting wordt samengesteld.

Contact met Nikkelen