Power Quality monitoring

Het goed monitoren en doormeten van de kwaliteit van de elektriciteit is een belangrijk aspect dat de levensduur van apparatuur verlengd, en ervoor zorgt dat de kwaliteit van de energie niet verslechtert. Tegenwoordig wordt het elektriciteitsnetwerk door allerlei effecten echter dusdanig belast dat de kwaliteit van de elektrische energie al lang niet meer optimaal is. Nikkelen Elektrotechniek gebruikt hiervoor de Power Quality meting; een monitoring tool waarmee problemen op het gebied van Power Quality kunnen worden opgespoord

Power Quality meting laten uitvoeren

 

Gevolgen slechte Power Quality

Onverklaarbare storingen of problemen in de elektrische installatie kunnen een gevolg zijn van een slechte spannings- en stroomkwaliteit. Een slechte Power Quality kan merkbaar zijn in de vorm van flikkerend licht of een brommend geluid uit de installatie, maar kan ook onopgemerkt blijven. Op termijn kan een slechte Power Quality verstrekkende en kostbare gevolgen hebben. Het stilvallen van de productie, het ontbranden van kabels en het vroegtijdig verouderen van de installatie en de elektrische apparatuur zijn een paar problemen die kunnen optreden bij een slechte Power Quality.

Uit laten voeren Power Quality meting

Referenties

Verbeteren Power Quality

Nikkelen biedt verschillende oplossingen om de Power Quality te verbeteren. Allereerst is het van belang om te weten hoe het met de kwaliteit van uw elektrische installatie is gesteld. Door middel van Power Quality metingen, analyse van de meetresultaten en een uitgebreide rapportage bieden wij u inzicht in uw elektrische installatie. Indien verbetering van de kwaliteit mogelijk is voorzien wij u desgewenst van de technologisch innovatieve oplossingen die voor uw situatie geschikt zijn.

Contact Power Quality meting 

Totaaloplossing in duurzaamheid en energieopslag systemen

Komt u er niet meer uit welke oplossing voor u het meest geschikt is? Laat u informeren door de adviseurs van Installatiebedrijf Nikkelen. Wij komen graag bij u langs en maken een plan op maat, waarin de juiste oplossing voor uw wordt samengesteld.

Contact met Nikkelen