ConnectNed Installateur Laadpalen

ConnectNed is een landelijk netwerk van elektrotechnische specialisten met een sterke positie in de eigen regio. ConnectNed is opgericht door en eigendom van een coöperatie van erkende en zelfstandige installatiebedrijven. Deze werken nauw samen onder de naam ElektroNed. Het doel is om een actieve bijdrage te leveren aan de energietransitie van bedrijven particulieren. Samen met hun netwerk bieden verschillende laadoplossingen op maat. Nikkelen elektrotechniek is ConnectNed installateur en verzorgt advies, installatie, service en onderhoud van laadpalen en andere duurzaamheidsoplossingen.

Contact opnemen

Laadoplossingen op maat voor bedrijven én particulieren

Een ConnectNed installateur zoals Nikkelen biedt u complete, schaalbare en slimme laadoplossingen voor zowel particuliere als zakelijke klanten. We begrijpen dat er zakelijk andere behoeften zijn dan thuis. Daarom denken we met u mee en bieden een passende oplossing op maat. Wilt u een keer een adviesgesprek voor uw laadoplossing? Neem dan een contact op. U kunt ook rechtstreeks een offerte aanvragen voor een laadpaal thuis of op de zaak.

Abonnementen voor laadbeheer

Voor het laadbeheer van de lader aan huis of op de zaak zijn er 3 verschillende abonnementen om te kunnen laden met pas of sleutelhanger.

Basis

Het abonnement voor de particuliere rijder die de laadpaal uitsluitend voor zichzelf gebruikt.

Plus

Het Plus abonnement is voor de zakelijke lease rijder.

Max

Met het Max abonnement is uw laadpaal ook geschikt voor gastgebruik zoals klanten en leveranciers. U bepaalt zelf uw tarieven voor gastgebruik. Uw laadpalen kunt u zichtbaar maken in verschillende navigatie-apps.

De juiste laadpaal kiezen

Het aanbod van laadpalen en laders is ontzettend groot. Er zijn verschillende merken, modellen en uitvoeringen. Hieruit de juiste keuze maken, kan een moeilijke beslissing zijn. Wij adviseren u graag. Samen met u kijken we welke laadoplossing het beste aansluit in uw situatie. Vanzelfsprekend werken we alleen met de beste producenten van laders samen.

Contact opnemen

Veel mogelijkheden in laadoplossingen

Nikkelen biedt vanuit ConnectNed ontzettend veel mogelijkheden zoals;

 • Het beheren van meerdere merken laders in één platform
 • Keuze tussen een laadpas of sleutelhanger (gratis bij laadbeheerabonnement)
 • De handige ConnectNed App voor op je smartphone
 • 24/7 Helpdesk bij problemen met je lader of laadpas
 • Dekking over heel Nederland in het netwerk van ConnectNed installateurs
 • Eén aanspreekpunt
 • Laadoplossing op maat voor bedrijven en particulieren
 • Monitoring technische werking lader
 • Laadpas voor heel Europa
 • Automatische verrekening energiekosten achteraf (zakelijk)
 • Toegangsbeheer laadpassen
 • Publiek en semi-publiekelijk laden

 

Wilt u in contact komen om uw laadpaaloplossing te laten installeren door een ConnectNed installateur? Neem dan contact op met Nikkelen elektrotechniek. Wij zijn u graag van dienst.

Contact opnemen