Laadpaal thuis

Op zoek naar een laadpaal voor thuis? Dan bent u bij Nikkelen elektrotechniek aan het juiste adres. Wij begeleiden u bij elke stap, van advies tot installatie, om het opladen van uw elektrische auto thuis moeiteloos te maken. Ontdek de voordelen van een thuislaadpaal, van gebruiksgemak tot kostenbesparing.

Offerte aanvragen

 

Welke laadpaal is geschikt?

Wanneer u overweegt een laadpaal voor uw elektrische auto aan te schaffen, zijn er verschillende opties mogelijk. De keuze voor de meest geschikte laadpaal hangt af van verschillende factoren. U moet bijvoorbeeld nadenken over de plaatsing, zoals de voorkeur voor muurbevestiging of een vrijstaande laadpaal op uw terrein. Ook de gewenste oplaadsnelheid is van belang. Onze experts staan klaar om met u mee te denken en een op maat gemaakt ontwerp te creëren op basis van uw specifieke wensen.

Voordelen van laadpaal thuis

Het aanschaffen van een laadpaal voor thuis biedt meerdere voordelen. Ten eerste is het een stuk goedkoper om thuis op te laden ten opzichte van een openbaar laadstation. Zeker als u thuis ook zonnepanelen heeft die meer opwekken dan dat u verbruikt. Nu terug leveren steeds minder aantrekkelijk wordt, is het zelf gebruiken van de opgewekte stroom een aantrekkelijke optie. Uw laadpaal kunt u ook aanmelden bij laadnetwerken. Andere mensen kunnen dan bij u laden. Uiteraard staat hier een vergoeding tegenover. Zo verdient u uw investering nog sneller terug. Naast het voordeliger opladen is thuis laden ook efficiënter. Zo hoeft u niet te wachten bij een laadstation tot u verder kunt rijden. De auto laadt u gewoon op als u thuis bent.

Laadpaal voor thuis kopen

Ontdek het gemak van een laadpaal kopen voor thuis bij Nikkelen elektrotechniek. Wij verzorgen het hele aankoopproces, van ontwerp tot installatie. Ook bieden we de mogelijkheid tot periodiek onderhoud, waardoor uw laadpaal altijd optimaal blijft presteren. Vertrouw op onze expertise om uw laadstructuur aan te leggen bij u aan huis.

Offerte aanvragen

Subsidies

Waar er voor bedrijven fiscale regelingen bestaan die de aanschaf van laadpalen aantrekkelijker maken, is dit voor particulieren helaas niet het geval. De Subsidie Elektrische Personenauto’s Particulier (SEPP) geldt alleen voor de aanschaf van een elektrische auto. De kosten van een eigen laadpaal zijn volledig voor eigen rekening. De besparing die het u kan leveren, maakt het toch de moeite waard om een laadpaal voor thuis aan te schaffen. Laad u uw auto ongeveer elke 3 dagen op én heeft u zonnepanelen? Dan heeft u de laadpaal al binnen twee jaar terugverdiend!

Contact opnemen

Wilt u een laadpaal voor thuis aanschaffen en laten installeren Nikkelen elektrotechniek? Wij bespreken uw wensen en de mogelijkheden en maken een passend aanbod op maat. Heeft u nog vragen? We staan u graag te woord. U kunt ons bereiken door het contactformulier in te vullen.