Over Nikkelen

Nikkelen is een innovatief en full service elektrotechnisch dienstverlener uit Groesbeek met 60 jaar ervaring op het gebied van elektrotechniek, beveiligingssystemen en duurzaamheidsoplossingen. Met een team van 45 specialisten staan wij elke dag weer voor u klaar om uw problemen op te lossen en opdrachten naar wens uit te voeren.

Contact opnemen

 

Projecten

Nikkelen elektrotechniek is een complete dienstverlener op het gebied van elektrotechniek. Welk vraagstuk u ook heeft, wij bieden een duurzame en innovatieve totaaloplossing. Juist omdat we zijn gespecialiseerd in de vakdisciplines elektrotechniek, communicatie, beveiliging én service en onderhoud. Maar vooral omdat we jarenlang ons vakmanschap en gedrevenheid inzetten om uw wensen en behoeften te vertalen in creatieve resultaten.

Wij zijn een familiebedrijf met een zakelijk karakter, kennen korte lijnen in communicatie en zijn daardoor bijzonder flexibel. Ook de betrouwbaarheid in het onderhouden van uw installaties met een ondersteunende perfect service-aanbod, die 24 uur per dag en zeven dagen per week beschikbaar is, hoort daar bij. Dit maakt het mogelijk om achter onze producten en diensten te blijven staan, zoals wij dit al decennia doen. Wij geven onze klanten het gevoel dat de installaties ook na oplevering in goede werking blijven.

Persoonlijk contact met onze klanten is voor ons erg belangrijk, samen met u kunnen wij uw wensen vertalen in kwalitatief hoogstaande installaties.

Contact opnemen

Werken bij Nikkelen of meer weten?

Wil je meer weten over de mogelijkheden om bij Nikkelen te werken? Wil je deel uitmaken van een leuk team met professionele collega's waar je veel kunt leren en ervaring kunt opdoen binnen de diverse branches die Nikkelen aanbiedt? Bekijk dan onze vacatures en wie weet zijn we jou bij Nikkelen Elektrotechniek!

Bekijk vacatures