Scope 10 keuring

Scope 10 keuring cq. inspectie is de keuring van uw elektrische installatie op veiligheid. Met elektrische installatie bedoelen we alle elektrische onderdelen die bij een gebouw horen. Een scope 10 keuring omvat dus ook het keuren van de groepenkast, wandcontactdozen en aangesloten apparaten. Laat een scope keuring uitvoeren door de specialisten van Nikkelen Elektrotechniek. Onze inspecteurs zijn ervaren en bekwaam in het correct uitvoeren van inspecties en keuringen, waaronder de Scope 10 keuring.

Offerte Scope 10 aanvragen

 

Scope 10 keuring / inspectie laten uitvoeren

Scope 10 laten uitvoeren

Er zijn diverse redenen voor het laten uitvoeren van een scope 10 keuring;

  • Scope 10 laten uitvoeren voor verzekering
    • Een scope 10 keuring is veelal verplicht bij een verzekering van een gebouw, inventaris, voorraden of bedrijfsschade.
  • U wilt garant staan voor een goede veiligheid van uw bedrijf
  • U wilt voorkomen dat uw bedrijfsprocessen storingen ondervinden
  • U wilt uw bedrijfszekerheid borgen
  • U wilt eventuele schade voorkomen door een tijdige keuring van uw installatie(s)
  • U wilt een onafhankelijke keurmeester, en een partij die ook gebreken meteen kan oplossen, in tegenstelling tot pure keuringsbedrijven. Zo voorkomt u mogelijk kosten voor of bij een her-inspectie. 

Scope 10 keuring / NTA 8820 inspectie

De inspecteurs van Nikkelen komen de scope 10 keuring uitvoeren op een door u gewenst moment. Nikkelen is SCIOS gecertificeerd en erkend op de Scope 10 keuring uit te mogen voeren. Een scope 10 keuring is gebaseerd op NTA 8820 richtlijnen en volgt een vaste structuur hoe uw installaties gekeurd dienen te worden.

Contact Scope 10

Kosten Scope 10 inspectie

De kosten van het laten uitvoeren van een Scope 10 inspectie zijn afhankelijk van een aantal factoren. Om u een zo correct mogelijk beeld te geven van de kosten van een Scope 10, vragen wij u om contact op te nemen middels een offerte scope 10 aan te vragen of advies scope 10 in te winnen. Onze ervaren inspecteurs helpen u graag.

Contact Scope 10

In 3 stappen de juiste keuring uit laten voeren

Na oplevering volgt desgewenst een instructie of training in het gebruiken van uw oplossing.
Maak nu een vrijblijvende afspraak

Keuringen en inspecties

Komt u er niet meer uit welke inspecties en keuringen voor u het meest geschikt is? Laat u informeren door de adviseurs van Installatiebedrijf Nikkelen. Wij komen graag bij u langs en maken een plan op maat, waarin de juiste oplossing voor uw wordt samengesteld.

Contact opnemen