Scope 12 keuring

Scope 12 keuring cq. inspectie van uw zonnepanelen en omvormers. Wanneer u uw zonnepanelen installatie wilt laten keuren middels een scope 12 keuring, zit u goed bij Nikkelen Elektrotechniek. Met ons uitgebreid aanbod in diverse keuringen en inspecties, kunnen wij ook voor uw bedrijf een scope 12 keuring uitvoeren. Nikkelen is gecertificeerd en erkend om uw Scope 12 keuring uit te voeren.

Offerte Scope 12 aanvragen

 

Scope 12 keuring / inspectie laten uitvoeren

Scope 12 laten uitvoeren

Uw wilt uw zonnepanelen laten keuren? Dan moet u een scope 12 laten uitvoeren. Dit omvat de keuring van oa;

  • Zonnepanelen keuring
  • Omvormers keuring
  • PV panelen, strengen, connectoren, optimizers en meterkasten

een Scope 12 keuring laten uitvoeren is dus een volledige keuring van uw gehele zonnestroom / zonnepanelen installatie. U krijgt een onafhankelijk keurmeester, en een partij die ook gebreken meteen kan oplossen, in tegenstelling tot pure keuringsbedrijven. Zo voorkomt u mogelijk kosten voor of bij een her-inspectie. 

Scope 12 keuring / inspectie

De inspecteurs van Nikkelen komen de scope 12 keuring uitvoeren op een door u gewenst moment. Nikkelen is SCIOS gecertificeerd en erkend op de Scope 12 keuring uit te mogen voeren. Een scope 12 keuring is gebaseerd op richtlijnen en volgt een vaste structuur hoe uw installaties gekeurd dienen te worden.

Kosten Scope 12 inspectie

De kosten van het laten uitvoeren van een Scope 12 inspectie zijn afhankelijk van een aantal factoren. Om u een zo correct mogelijk beeld te geven van de kosten van een Scope 12, vragen wij u om contact op te nemen middels een offerte scope 12 aan te vragen of advies scope 12 in te winnen. Onze ervaren inspecteurs helpen u graag.

Contact Scope 12

In 3 stappen de juiste keuring uit laten voeren

Na oplevering volgt desgewenst een instructie of training in het gebruiken van uw oplossing.
Maak nu een vrijblijvende afspraak

Keuringen en inspecties

Komt u er niet meer uit welke inspecties en keuringen voor u het meest geschikt is? Laat u informeren door de adviseurs van Installatiebedrijf Nikkelen. Wij komen graag bij u langs en maken een plan op maat, waarin de juiste oplossing voor uw wordt samengesteld.

Contact opnemen