Scope 9 keuring

Scope 9 keuring cq. inspectie is de keuring van arbeidsmiddelen. In het geval bij Nikkelen is de keuring van elektrische arbeidsmiddelen. Nikkelen biedt meerdere mogelijkheden aan Scope keuringen en inspecties. Voor het laten uitvoeren van een scope 9 keuring of inspectie bent u bij Nikkelen aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact op. Met onze ervaren en gecertificeerde inspecteurs regelen wij uw Scope 9 inspectie en keuring van A tot Z.

Offerte Scope 9 aanvragen

 

Scope 9 keuring / inspectie laten uitvoeren

Scope 9 laten uitvoeren

Veelal zijn er twee redenen voor het laten uitvoeren van een Scope 9 keuring of inspectie.

  • Wanneer de veiligheid afhankelijk is van de wijze waarop uw elektrische installaties zijn geïnstalleerd (keuren na installeren)
  • Wanneer factoren van buitenaf van toepassing zijn, zoals slijtage, (inconsistente) veroudering/verslechtering van apparatuur (periodieke scope 9 keuring)

Scope 9 keuren na installatie

De scope 9 keuring na installatie vindt plaats voordat uw installatie voor de eerste keer in gebruik wordt genomen. Daarnaast bent u verplicht een scope 9 keuring ook uit te voegen als u uw installatie verplaatst. Bij een scope 9 keuring wordt beoordeeld of het 'arbeidsmiddel' correct is geïnstalleerd, veilig werkt en goed fungeert in de ruimte waar het is geïnstalleerd. U kunt zien of er een scope 9 keuring is uitgevoerd door de bewijsstukken die bij de installatie aanwezig zijn. Dit kan via een sticker of QR code met link op uw installatie zijn, of door geprinte documentatie.

Kosten Scope 9 inspectie

De kosten van het laten uitvoeren van een Scope 9 inspectie zijn afhankelijk van een aantal factoren. Om u een zo correct mogelijk beeld te geven van de kosten van een Scope 9, vragen wij u om contact op te nemen middels een offerte scope 9 aan te vragen of advies scope 9 in te winnen. Onze ervaren inspecteurs helpen u graag.

Contact Scope 9

In 3 stappen de juiste keuring uit laten voeren

Na oplevering volgt desgewenst een instructie of training in het gebruiken van uw oplossing.
Maak nu een vrijblijvende afspraak

Keuringen en inspecties

Komt u er niet meer uit welke inspecties en keuringen voor u het meest geschikt is? Laat u informeren door de adviseurs van Installatiebedrijf Nikkelen. Wij komen graag bij u langs en maken een plan op maat, waarin de juiste oplossing voor uw wordt samengesteld.

Contact opnemen