Onderhoud

Het onderhoud aan elektrotechnische installaties, beveiligingssystemen en installaties op het gebied van domotica en duurzaamheidssystemen is ontzettend belangrijk. Niet alleen verlengd correct onderhoud de levensduur van uw installatie, vaak hangt dit samen met het verplicht keuren van uw installatie of systeem of een inspectie van uw systeem.

Installatie laten onderhouden

 

Duidelijk in onderhoud

Start met degelijk onderhoud

Bij Nikkelen kunt u niet alleen uw systeem daadwerkelijk laten installeren, maar ook onderhoud aan elektrotechnische installatie is een essentieel onderdeel van onze werkzaamheden. Ook wanneer uw systeem al voor langere tijd niet meer is onderhouden, kan Nikkelen u helpen met het starten van periodiek onderhoud aan uw systeem. Onderhoud bij Nikkelen is mogelijk in verschillende gradaties, op basis van uw wensen en eisen. Nikkelen beschikt over een actieve storingsdienst die 24/7 oproepbaar is.

NEN 2767 Onderhoud

Nikkelen pleegt elektrotechnisch onderhoud altijd volgens de gewenste richtlijnen over de conditie van uw installatie. Nikkelen elektrotechniek beschikt dan ook over alle nodige certificaten om uw elektro-technische installatie goed te kunnen onderhouden. Zo beschikt Nikkelen onder andere over het NEN 2767 onderhoudscertificaat.

NEN 2767 onderhoud

Meerjaren onderhoud

Nikkelen werkt veel met een meerjaren plan voor onderhoud aan uw installatie. In dit plan wordt benoemd volgens de NEN 2767 wat de huidige conditie is van uw installatie en hoelang deze nog meegaat, en met welk onderhoud aan uw installatie de conditie tot stand blijft of komt. In het meerjaren plan staat ook beschreven welke diensten Nikkelen verder kan aanbieden op het gebied van keuring en inspectie. Vanuit het meerjaren plan wordt veel gewerkt met zogenoemde contracten.

In 3 stappen naar het juiste onderhoud

Na oplevering volgt desgewenst een instructie of training in het gebruiken van uw oplossing.
Maak nu een vrijblijvende afspraak

Totaaloplossing in advies en uitvoering

Komt u er niet meer uit welke oplossing voor u het meest geschikt is? Laat u informeren door de adviseurs van Installatiebedrijf Nikkelen. Wij komen graag bij u langs en maken een plan op maat, waarin de juiste oplossing voor uw wordt samengesteld.

Contact opnemen