Terreinbewaking

Bij terreinbewaking wordt ervoor gezorgd dat uw terrein ten alle tijden wordt beschermd en beveiligd. Hierdoor kan niet alleen voorkomen worden dat er diefstal of vandalisme plaatsvind, ook geeft het een veiliger gevoel en is er (met behulp van een toegangscontrole systeem) de mogelijkheid voor totale controle in wie er waar en wanneer op uw terrein aanwezig mag zijn

Adviesgesprek terreinbewaking mogelijkheden

 

Toepassingen van terreinbewaking

Componenten terreinbewaking
Terreinbewaking bestaat vaak uit de volgende componenten:

Met diverse andere slimme manieren van detectie, alarmering en beveiliging kan terreinbewaking optimaal worden ingezet. Er zijn mogelijkheden voor zowel permanente als tijdelijke terreinbewaking installaties, zoals cameramasten met beweging detectie, trilling-detectie, hekwerkbeveiliging en meer.

Installatie terreinbewaking installaties
In een vrijblijvend adviesgesprek met een van onze ervaring terreinbewaking en beveiligingsexperts kunnen wij  op basis van uw wensen en eisen u de beste oplossing voorstellen. Wij werken met gecertificeerde apparatuur en installaties voor uw terrein en voorzien in zowel advies als uitvoering, met volledige montage en installatie van uw terreinbewakingssysteem.

Offerte Terreinbewaking installatie

Nikkelen installeerde reeds eerder diverse terreinbewakingsinstallaties bij scholen, bedrijven, zorginstellingen, kantoren, horecapanden, overheidsgebouwen, nieuwbouw projecten en overige utiliteitsgebouwen. Wilt u ook een advies voor het plaatsen van terreinbewaking? Neem dan contact met ons op.

Advies terreinbewaking installatie

Referenties

Toegangscontrole plan

Aan de hand van een aantal duidelijke vragen door de toegangscontrole-systeem experts van Nikkelen komt er een plan voor toegangscontrole. In dit plan staan producten en mogelijkheden benoemd voor het laten installeren van diverse toepassingen voor toegangscontrole voor bijvoorbeeld gebouwen, poorten, deuren, slagbomen etc.

Offerte toegangscontrole systeem

Toegangscontrole geschikt voor grote bedrijven en instellingen

Toegangscontrole systemen laten installeren en monteren wordt door Nikkelen vooral gedaan bij bedrijven met een eigen terrein en pand, publieke ruimte, ziekenhuizen, zorginstellingen, scholen en loodsen of fabrieken. Tevens werkt Nikkelen veel met toegangscontrole voor verzamelgebouwen en in de transport sector.

Adviesgesprek toegangscontrolesysteem

In 3 stappen naar de juiste terreinbewaking installatie

Na oplevering volgt desgewenst een instructie of training in het gebruiken van uw terreinbewaking oplossing.
Maak nu een vrijblijvende afspraak

Totaaloplossing in terreinbewaking en alarmering

Komt u er niet meer uit welke oplossing voor u het meest geschikt is? Laat u informeren door de adviseurs van Nikkelen. Wij komen graag bij u langs en maken een plan op maat, waarin de juiste oplossing voor een toegangscontrole en camerabewaking-systeem wordt samengesteld.

Contact met uw beveiliging expert