Alarminstallatie

Een alarminstallatie of alarmsysteem vormt in veel gevallen de basis van de gehele beveiliging van uw pand. Afhankelijk van de soorten meldingen, apparatuur en detectiemethoden die het beste passen in uw situatie, is ook het soort alarm van groot belang. Onderdelen van een alarminstallatie zijn vaak inbraaksystemen, brandbeveiliging systemen, camerabewaking en toegangscontrole.

Adviesgesprek alarminstallatie

 

Alarmsysteem laten installeren

Gecertificeerde alarminstallatie
Hoe kunt u nu kiezen tussen de vele alarminstallaties voor bedrijven en particulieren? Nikkelen kan u hierbij helpen met een adviesgesprek. Afhankelijk van uw wensen en behoeften stellen wij het beste alarminstallatie systeem voor u samen. Niet alleen leveren wij gecertificeerde alarminstallaties, ook kan Nikkelen voorzien in de volledige installatie, montage, keuring en onderhoud van uw alarminstallatie. Zo heeft u één aanspreekpunt voor u gehele beveiligingstechniek.

Adviesgesprek alarminstallatie

Jarenlange ervaring in alarminstallatie
Nikkelen heeft als installatiebedrijf jarenlange ervaring in het installeren en monteren van hoogwaardige alarminstallaties, met alle bijbehorende randapparatuur, certificaten en borg certificatie. Ook is Nikkelen gecertifieerd in het keuren en inspecteren van alarmsystemen, als onderdeel van onze service.

Offerte alarminstallatie

Referenties

Alarminstallatie systemen voor bedrijven

Nikkelen installeerde al vele alarminstallaties bij zorginstellingen, scholen en zowel kleine bedrijven als grote bedrijven. Ook voor particulieren woningen zijn de alarminstallaties van Nikkelen geschikt. Zoekt u een alarmsysteem zakelijk of thuis? Neem dan eens contact op met een van onze specialisten in alarminstallaties.

Contact over alarminstallatie

In 3 stappen naar de juiste alarminstallatie

Na oplevering volgt desgewenst een instructie of training in het gebruiken van uw alarminstallatie.
Maak nu een vrijblijvende afspraak

Totaaloplossing in inbraak- brand en alarm

Komt u er niet meer uit welke oplossing voor u het meest geschikt is? Laat u informeren door de adviseurs van Nikkelen. Wij komen graag bij u langs en maken een beveiligingsplan op maat, waarin de juiste oplossing voor een inbraak- brand en alarm systeem wordt samengesteld.

Contact met uw beveiliging expert