Energieopslag systemen

Een energieopslag systeem is een systeem waarbij energie die wordt opgewekt, bijvoorbeeld zonne-energie, wordt opgeslagen in een opslagsysteem, zoals een accu, batterijcapaciteit of – in de toekomst – andere energieopslag systemen. Met een energieopslag systeem levert u bijvoorbeeld de stroom van zonnepanelen niet direct terug aan een netleverancier, maar behoudt u deze energie zelf om ook zelf te gebruiken. Hierdoor bent u minder afhankelijk van uw netleverancier en behoudt u de controle over de door uzelf opgewekte energie. Energieopslag systeem installeren? Nikkelen denkt graag met u mee.

Energieopslag systeem beheren

 

Toekomst Energieopslag systeem

Een energieopslag systeem is, op een accusysteem met zonnepanelen nog niet heel gebruikelijk in de markt. Echter is de verwachting dat deze markt zich in rap tempo gaat ontwikkelen. Vanaf 2023 vervalt de huidige salderingsregeling en naar verwachting zal de markt in energieopslagsystemen daarna toenemen. Wil u advies in de mogelijkheden van een energieopslag systeem? De experts van Nikkelen elektrotechniek helpen u graag.

On-grid energieopslagsysteem installeren

Met een on-grid energieopslagsysteem levert u de stroom die u opwekt maar niet gebruikt met bijvoorbeeld zonnepanelen terug aan de leverancier. Wilt u een on-grid energieopslagsysteem laten installeren door een vakkundig en professioneel installatiebedrijf dat al meer dan 35 jaar bestaat? Neem dan contact met ons op. Er zijn ook mogelijkheden om een off-grid energieopslagsysteem te installeren, of een hybride model.

Contact energieopslagsysteem installeren 

In 3 stappen naar het juiste energieopslag systeem

Na oplevering volgt desgewenst een instructie of training in het gebruiken van uw oplossing.
Maak nu een vrijblijvende afspraak

Totaaloplossing in duurzaamheid en energieopslag systemen

Komt u er niet meer uit welke oplossing voor u het meest geschikt is? Laat u informeren door de adviseurs van Installatiebedrijf Nikkelen. Wij komen graag bij u langs en maken een plan op maat, waarin de juiste oplossing voor uw wordt samengesteld.

Contact met Nikkelen