Subsidie mogelijkheden

Investeren in maatregelen met als doel energie besparen en duurzaamheid is een slimme keuze. Niet alleen bespaart u op langere termijn energiekosten, door verschillende mogelijkheden voor subsidie kan u ook flink besparen op de investeringskosten van energiebesparende maatregelen voor bedrijven. Wil u meer informatie over de mogelijkheden m.b.t. subsidie? Nikkelen kan u wellicht helpen met uw subsidieaanvraag en/of subsidie mogelijkheid.

Contact subsidie energiebesparing 

 

Subsidie regeling energie besparing

Er zijn momenteel vier verschillende subsidies/regeling die het besparen van energie mogelijk maken en met extra financiële steun stimuleren;

  • De energie-investeringsaftrek (EIA).
  • De milieu-investeringsaftrek (MIA).
  • Willekeurige afschrijving milieu-investeringen (VAMIL).
  • De investeringssubsidie duurzame energie (ISDE).
  • SDE, SDE+ en de SDE++ Subsidie (duurzaamheid).

Contact subsidie aanvraag energie

Referenties

Investeren in energie en duurzaamheid

Bent u klaar om te investeren in energiebesparende maatregelen? Wilt u weten welke subsidiemogelijkheid voor uw bedrijf van toepassing kan zijn? Nikkelen helpt u graag om de maximale subsidie te verkrijgen. Neem contact op met de specialisten van Nikkelen. U kunt een vrijblijvend adviesgesprek aanvragen met betrekking tot uw subsidie vraagstukken.

Adviesgesprek subsidie

Totaaloplossing in duurzaamheid en energieopslag systemen

Komt u er niet meer uit welke oplossing voor u het meest geschikt is? Laat u informeren door de adviseurs van Installatiebedrijf Nikkelen. Wij komen graag bij u langs en maken een plan op maat, waarin de juiste oplossing voor uw wordt samengesteld.

Contact met Nikkelen