Zonnepanelen op het dak

Zonnepanelen laten installeren op het dak? Installatiebedrijf Nikkelen is specialist in het installeren van zonnepanelen voor bedrijven en particulieren. Geen vluchtige zonnepanelen bedrijven die over een aantal jaar niet meer bestaan, maar gebruik maken van de jarenlange ervaring en deskundigheid van Nikkelen Elektrotechniek, met garantie en zekerheid op de installatie en werking van uw zonnepanelen, ook over 10 jaar.

Offerte zonnepanelen laten installeren

 

Mogelijkheden zonnepanelen installeren

Zonnepanelen laten installeren op het dak (of andere gewenste plek) door installatiebedrijf Nikkelen? Het gaat eenvoudig en deskundig. Samen met u wordt de hoeveelheid zonnepanelen bepaald en kunt u kiezen uit diverse soorten panelen, die verschillen in uiterlijk, opbrengst, merk, vermogen, levensduur, etc.

Wij kunnen de hele zonnepanelen installatie verzorgen, met omvormer, DC/AC installatie en een nette installatie van de zonnepanelen op het dak volgens de gelden veiligheidsvoorschriften.

Energiescan zonnepanelen installeren

Onze zonnepanelen experts kunnen met u een energiescan uitvoeren. Hier wordt gekeken naar de meest gunstige ligging van de panelen, en een berekening gemaakt van de gemiddelde opbrengst van de panelen. Wilt u eerst een energiescan voordat we uw panelen installeren? Neem dan contact met Nikkelen.

Contact zonnepanelen installeren

Referenties

SCOPE Gecertificeerde Zonnepanelen installatie

Nikkelen is gecertificeerd in het uitvoeren van inspecties aan uw zonnepanelen systeem. Na de installatie van uw zonnepanelen kan Nikkelen desgewenst periodiek een SCOPE-12 zonnepanelen inspectie uitvoeren. Zo kunt u vertrouwen op het laten installeren van zonnepanelen door een erkend installatiebedrijf dat al jaren bestaat.

Inspectie zonnepanelen installatie

In 3 stappen naar de juiste zonnepanelen

Na oplevering volgt desgewenst een instructie of training in het gebruiken van uw oplossing.
Maak nu een vrijblijvende afspraak

Totaaloplossing in duurzaamheid en zonnepanelen

Komt u er niet meer uit welke oplossing voor u het meest geschikt is? Laat u informeren door de adviseurs van Installatiebedrijf Nikkelen. Wij komen graag bij u langs en maken een plan op maat, waarin de juiste oplossing voor uw zonnepanelen wordt samengesteld.

Contact met uw zonnepanelen expert