Aansluiting laten verzwaren

U wilt u meer vermogen in uw woning of bedrijfspand? Dan kunt u uw aansluiting laten verzwaren. Dit gaat veelal in samenspraak met uw huidige energieleverancier én een online aanvraag van uw netaansluiting uitbreiding. Nikkelen kan als installatiebedrijf en elektrotechnisch bureau voor u het volledige traject verzorgen in het laten verzwaren van uw netaansluiting. Met gedegen advies, een verzorgde aanvraag én professionele montage heeft u het verzwaren van uw aansluiting zo geregeld.

Advies Aansluiting laten verzwaren

 

Waarom aansluiting laten verzwaren?

Het verzwaren van uw elektrische aansluiting is niet alleen een praktische noodzaak, maar ook een strategische zet om in te spelen op de groeiende energiebehoefte van vandaag. Met de voortdurende evolutie van technologieën en de toenemende afhankelijkheid van elektriciteit in zowel huishoudens als bedrijven, wordt het verzwaren van uw aansluiting een cruciale stap. Enkele veelvoorkomende redenen om de aansluiting te laten verzwaren zijn;

  • Van een oude aansluiting naar een nieuwere uitgebreidere aansluiting óf bij het veranderen van 1-fase naar 3-fase aansluiting.
  • Om extra ruimtes degelijk te kunnen voorzien van voldoende vermogen.
  • • Aanschaf van apparatuur of inrichting met veel benodigd vermogen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een zwembad of jacuzzi, maar ook industriële machines of elektrische auto’s.

Wat uw reden voor het verzwaren van een aansluiting ook is, Nikkelen Elektrotechniek ontzorgt u vanaf het moment van aanvraag tot en met de uitvoering en indien nodig keuring of inspectie.

Contact opnemen

Woningaansluiting verzwaren

Het verzwaren van uw woningaansluiting is essentieel voor het voldoen aan groeiende energiebehoeften. Of het nu gaat om de installatie van moderne apparaten, uitbreidingen of renovaties, een adequaat vermogen is onmisbaar. Nikkelen Elektrotechniek biedt deskundige begeleiding en uitvoering bij het verzwaren van uw woningaansluiting, waardoor u verzekerd bent van een efficiëntere energievoorziening die aansluit bij de eisen van de moderne levensstijl.

Bedrijfsaansluiting verzwaren

Wilt u uw aansluiting laten verzwaren van uw bedrijfspand, utiliteitsgebouw of industrieel pand? Ook dan kan Nikkelen Elektrotechniek u volledig ontzorgen in het vergroten van het vermogen van uw netaansluiting. Kijkt u eens voor meer informatie op onze pagina over middenspanningsinstallatie of hoogspanningsinstallatie of maak gebruik van een gratis adviesgesprek mogelijkheid met een van onze specialisten of vraag een offerte op.

Offerte aansluiting verzwaren

 

Het verzwaren van de stroomaansluiting vergroot niet alleen de capaciteit, maar optimaliseert ook de algehele betrouwbaarheid van uw elektrische installaties. Zo kunt u profiteren van een naadloze en krachtige energievoorziening in uw bedrijf of woonomgeving. Wat uw reden voor het verzwaren van een aansluiting ook is, Nikkelen elektrotechniek ontzorgt u vanaf het moment van aanvraag tot en met de uitvoering en indien nodig keuring of inspectie.

Referenties

Hoe gaat Nikkelen te werk bij het verzwaren van uw aansluiting?

  • Coördinatie en aanvraag met de energieleverancier
  • Berekening benodigde vermogen
  • Verzorgen van de aansluiting

Veilige werkwijze bij aansluiting verzwaren

Nikkelen elektrotechniek werkt met een duidelijk schakelprotocol, waarmee risico’s worden weggenomen en de veiligheid wordt vergroot. Het schakelprotocol is een werkwijze en beschrijving van de huidige situatie en de uiteindelijke situatie en hoe de installaties en apparatuur met elkaar samenwerkt. Technische zaken zoals metingen, beproevingen en informatie van contactpersonen bij storingen of problemen worden hier ook in opgenomen.

In 3 stappen naar de juiste elektrotechnische oplossing

Na oplevering volgt desgewenst een instructie of training in het gebruiken van uw oplossing.
Maak nu een vrijblijvende afspraak

Totaaloplossing in elektrotechniek

Komt u er niet meer uit welke elektro technische oplossing voor u het meest geschikt is? Laat u informeren door de adviseurs van Installatiebedrijf Nikkelen. Wij komen graag bij u langs en maken een plan op maat, waarin de juiste oplossing voor uw installaties wordt samengesteld.

Contact opnemen