Aansluiting laten verzwaren

U wilt u meer vermogen in uw woning of gebouw? Dan kunt u uw aansluiting laten verzwaren. Dit gaat veelal in samenspraak met uw huidige energieleverancier én een online aanvraag van uw netaansluiting uitbreiding. Nikkelen kan als installatiebedrijf en elektrotechnisch bureau voor u het volledige traject verzorgen in het laten verzwaren van uw netaansluiting. Met gedegen advies, een verzorgde aanvraag én professionele montage heeft u het verzwaren van uw aansluiting zo geregeld.

Advies Aansluiting laten verzwaren

 

Aansluiting laten verzwaren

Woningaansluiting verzwaren

Waar zakelijke gebouwen veelal werken vanuit een middenspanningsinstallatie, kunt u uw woningaansluiting laten verzwaren tot in de meeste gevallen 3x 80 Ampère. Dit vermogen valt onder het kleinverbruik.

Waarom aansluiting laten verzwaren

Er zijn meerdere redenen waarom het nuttig kan zijn uw aansluiting te verzwaren. Enkele voorkomende redenen zijn

  • Aansluiting verzwaren bij renovatie huis of bedrijfspand (van een oude aansluiting naar een nieuwere uitgebreidere aansluiting óf bij het veranderen van 1-fase naar 3-fase aansluiting.
  • Aansluiting verzwaren bij het verbouwen of aanbouwen van een huis of bedrijfspand, om extra ruimte degelijk te kunnen voorzien van voldoende vermogen.
  • Aansluiting verzwaren bij de aanschaf van apparatuur of inrichting met veel benodigd vermogen. (Denk hierbij bijvoorbeeld aan een zwembad of jacuzzi, maar ook een industriële machine of elektrische auto’s).

Wat uw reden voor het verzwaren van een aansluiting ook is, Nikkelen Elektrotechniek ontzorgt u vanaf het moment van aanvraag tot en met de uitvoering en indien nodig keuring of inspectie.

Contact opnemen

Bedrijfsaansluiting verzwaren

Wilt u uw aansluiting laten verzwaren van uw bedrijfspand, utiliteitsgebouw of industrieel pand? Ook dan kan Nikkelen Elektrotechniek u volledig ontzorgen in het vergroten van het vermogen van uw netaansluiting. Kijkt u eens voor meer informatie op onze pagina over middenspanningsinstallatie of hoogspanningsinstallatie of maak gebruik van een gratis adviesgesprek mogelijkheid met een van onze specialisten of vraag een offerte op.

Offerte aansluiting verzwaren

Referenties

Hoe gaat Nikkelen te werk bij het verzwaren van uw aansluiting?

  • Coördinatie en aanvraag met de energieleverancier
  • Berekening benodigde vermogen
  • Verzorgen van de aansluiting

Veilige werkwijze bij aansluiting verzwaren

Nikkelen elektrotechniek werkt met een duidelijk schakelprotocol, waarmee risico’s worden weggenomen en de veiligheid wordt vergroot. Het schakelprotocol is een werkwijze en beschrijving van de huidige situatie en de uiteindelijke situatie en hoe de installaties en apparatuur met elkaar samenwerkt. Technische zaken zoals metingen, beproevingen en informatie van contactpersonen bij storingen of problemen worden hier ook in opgenomen.

In 3 stappen naar de juiste elektrotechnische oplossing

Na oplevering volgt desgewenst een instructie of training in het gebruiken van uw oplossing.
Maak nu een vrijblijvende afspraak

Totaaloplossing in elektrotechniek

Komt u er niet meer uit welke elektro technische oplossing voor u het meest geschikt is? Laat u informeren door de adviseurs van Installatiebedrijf Nikkelen. Wij komen graag bij u langs en maken een plan op maat, waarin de juiste oplossing voor uw installaties wordt samengesteld.

Contact opnemen