Middenspanningsinstallatie

Meer vermogen nodig dan een laagspanninginstallatie? Dan is een middenspanningsinstallatie een mogelijke oplossing. Nikkelen verzorgt het gehele traject van aanvraag tot montage en werkt nauw samen met bijvoorbeeld directe leveranciers van transformatoren en/of transformator-ruimtes en overige apparatuur. Ook verzorgt Nikkelen elektrotechniek het contact via de Energieleveranciers. Samen met een laagspanningsinstallatie kan Nikkelen dan ook uw oplossing volledig verzorgen.

Adviesgesprek middenspanningsinstallatie 

 

Middenspanningsinstallatie voorbeelden

Middenspanningsinstallaties distribueren spanningen tussen 1kV en 50kV. Middenspanningsinstallatie aanleggen komen dan ook veel voor bij grote utiliteitsgebouwen of industriële gebouwen waar meer vermogen nodig is dan de standaard. Denk hierbij aan grote bedrijven, ziekenhuizen, fabrieken of grote infra projecten. Nikkelen kan uw middenspanningsinstallatie verzorgen en beschikt over de juiste certificeringen en gereedschappen.

Een middenspanningsinstallatie bestaat uit 2 gedeelten. Een gedeelte gereserveerd voor de energieleverancier en een gedeelte is beschikbaar voor het installatiebedrijf. Middenspanningsinstallatie worden veelal buiten geplaatst (zie buiteninstallaties), maar er zijn ook mogelijkheden om deze binnen te plaatsen. Nikkelen verwerkt voor u onder andere de travo’s, verdelers en alle bekabeling en eindsluitingen.

Veilige werkwijze bij Middenspanningsinstallaties

Nikkelen elektrotechniek werkt met een duidelijk schakelprotocol, waarmee risico’s worden weggenomen en de veiligheid wordt vergroot. Het schakelprotocol is een werkwijze en beschrijving van de huidige situatie en de uiteindelijke situatie en hoe de installaties en apparatuur met elkaar samenwerkt. Technische zaken zoals metingen, beproevingen en informatie van contactpersonen bij storingen of problemen worden hier ook in opgenomen.

Contact middenspanningsinstallatie

Referenties

NEN 3840 Middenspanningsinstallatie

  • Advies en ontwerp middenspanningsinstallatie
  • Meten en inspecteren van uw middenspanningsinstallatie (zie beheer)
  • Volledige montage en inbedrijfstelling
  • Beheer, service, inspectie en onderhoud

Het aanleggen, monteren, onderhouden en beheren van een nieuwe of bestaande middenspanningsinstallatie kunt u dus uitbesteden bij Nikkelen Elektrotechniek. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor uw middenspanningsinstallatie? Neem dan eens contact op met de specialisten van Nikkelen.

Offerte middenspanningsinstallatie

In 3 stappen naar de juiste elektrotechnische oplossing

Na oplevering volgt desgewenst een instructie of training in het gebruiken van uw oplossing.
Maak nu een vrijblijvende afspraak

Totaaloplossing in elektrotechniek

Komt u er niet meer uit welke elektro technische oplossing voor u het meest geschikt is? Laat u informeren door de adviseurs van Installatiebedrijf Nikkelen. Wij komen graag bij u langs en maken een plan op maat, waarin de juiste oplossing voor uw installaties wordt samengesteld.

Contact opnemen