Laagspanninginstallatie

Laagspanningsinstallaties zijn de elektrische installaties in gebouwen zoals meterkasten, verlichtingen, extra aansluitingen en wandcontactdozen. Indien u een laagspanningsinstallatie systeem wilt laten plaatsen kunt u bij Nikkelen elektrotechniek terecht. Wij bieden u niet alleen een duidelijk advies over de voor u meest geschikte laagspanning-installatie, wij kunnen een laagspanninginstallatie ook monteren, onderhouden indien nodig periodiek inspecteren. Bovendien voldoen onze laagspanningsinstallaties allemaal minimaal aan de NEN 1010.

Adviesgesprek laagspanningsinstallatie 

 

NEN1010 Laagspanninginstallatie

Enkele concrete voorbeelden van laagspanninginstallaties die u kunt aanschaffen bij Nikkelen Elektrotechniek:

Heeft u grotere/zwaardere mogelijkheden nodig? Kijk u dan eens bij informatie over onze middenspanningsinstallaties.

In sommige situaties kan het uitvallen van een laagspanningsinstallatie leiden tot directe problemen. Nikkelen kan u ook voorzien van een noodstroom-oplossing.

Offerte laagspanningsinstallaties

Referenties

Veilige werkwijze bij laagspanningsinstallaties

Nikkelen elektrotechniek werkt met een duidelijk schakelprotocol, waarmee risico’s worden weggenomen en de veiligheid wordt vergroot. Het schakelprotocol is een werkwijze en beschrijving van de huidige situatie en de uiteindelijke situatie en hoe de installaties en apparatuur met elkaar samenwerkt. Technische zaken zoals metingen, beproevingen en informatie van contactpersonen bij storingen of problemen worden hier ook in opgenomen.

Contact laagspanningsinstallatie

In 3 stappen naar de juiste elektrotechnische oplossing

Na oplevering volgt desgewenst een instructie of training in het gebruiken van uw oplossing.
Maak nu een vrijblijvende afspraak

Totaaloplossing in elektrotechniek

Komt u er niet meer uit welke elektro technische oplossing voor u het meest geschikt is? Laat u informeren door de adviseurs van Installatiebedrijf Nikkelen. Wij komen graag bij u langs en maken een plan op maat, waarin de juiste oplossing voor uw installaties wordt samengesteld.

Contact opnemen