Laagspanninginstallatie

Laagspanningsinstallaties zijn de elektrische installaties in gebouwen zoals meterkasten, verlichtingen, extra aansluitingen en wandcontactdozen. Indien u een laagspanningsinstallatie systeem wilt laten plaatsen kunt u bij Nikkelen elektrotechniek terecht. Wij bieden u niet alleen een duidelijk advies over de voor u meest geschikte laagspanninginstallatie, wij kunnen een laagspanninginstallatie ook monteren, onderhouden indien nodig periodiek inspecteren. Bovendien voldoen onze laagspanningsinstallaties allemaal minimaal aan de NEN 1010.

Adviesgesprek laagspanningsinstallatie 

 

NEN1010 Laagspanninginstallatie

NEN1010 omvat een aantal richtlijnen op het gebied van veiligheid voor laagspanningsinstallaties. Al onze laagspanningsinstallaties voldoen minimaal aan deze NEN1010 richtlijnen. Zo bent u verzekerd van kwalitatieve en veilige installaties. De norm is van toepassingen op veel verschillende installaties zoals;

Voor grotere of zwaardere mogelijkheden kunt u kijken op onze pagina over middenspanningsinstallaties.

In sommige situaties kan het uitvallen van een laagspanningsinstallatie leiden tot directe problemen. Nikkelen kan u ook voorzien van een noodstroom-oplossing.

Offerte laagspanningsinstallaties

Referenties

Veilige werkwijze bij laagspanningsinstallaties

Nikkelen elektrotechniek werkt met een duidelijk schakelprotocol, waarmee risico’s worden weggenomen en de veiligheid wordt vergroot. Het schakelprotocol is een werkwijze en beschrijving van de huidige situatie en de uiteindelijke situatie en hoe de installaties en apparatuur met elkaar samenwerkt. Technische zaken zoals metingen, beproevingen en informatie van contactpersonen bij storingen of problemen worden hier ook in opgenomen.

Contact laagspanningsinstallatie

In 3 stappen naar de juiste elektrotechnische oplossing

Na oplevering volgt desgewenst een instructie of training in het gebruiken van uw oplossing.
Maak nu een vrijblijvende afspraak

Laten installeren

Wilt u een betrouwbare en veilige laagspanningsinstallatie laten installeren? Bij Nikkelen elektrotechniek bieden we niet alleen deskundig advies over de meest geschikte laagspanningsinstallatie voor uw behoeften, maar kunnen we deze ook vakkundig plaatsen en periodiek inspecteren. Onze installaties voldoen minimaal aan de NEN1010 norm, waardoor u verzekerd bent van kwaliteit en veiligheid. Kies voor een zorgeloze installatie-ervaring met Nikkelen elektrotechniek.

Advies omtrent laagspanningsinstallaties

Wij adviseren u graag op het gebied van laagspanningsinstallaties. Door onze jarenlange ervaring en het continue bijscholen van onze medewerkers, zijn we altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Hierdoor kunnen we u op diverse vlakken goed adviseren. Vraag gerust een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Keuren

Wij zijn naast het installeren ook gespecialiseerd in het keuren van installaties. Door periodieke keuringen bent u verzekerd van veilige en goedwerkende installaties. Wij voeren grondige controles en keuringen op elk type laagspanningsinstallatie. Of het nu gaat om routinecontroles of formele keuringen, bij Nikkelen Elektrotechniek staan wij garant voor de optimale prestatie en veiligheid van uw laagspanningsinstallatie.

Wat kunnen wij voor jou betekenen op het gebied van laagspanningsinstallaties? Wij maken graag offerte op maat.

Totaaloplossing in elektrotechniek

Komt u er niet meer uit welke elektro technische oplossing voor u het meest geschikt is? Laat u informeren door de adviseurs van Installatiebedrijf Nikkelen. Wij komen graag bij u langs en maken een plan op maat, waarin de juiste oplossing voor uw installaties wordt samengesteld.

Contact opnemen