Buitenverlichting

Buitenverlichting installeren is een specialisme. Net zoals bij binnenverlichting wordt hier gekeken via een bestaand of nieuw te maken lichtplan of lichtberekening. Bij buitenverlichting komen echter nog een aantal belangrijke kenmerken aan bod waar rekening mee gehouden dient te worden. Denkt u bijvoorbeeld aan buitenverlichting dat tegen vandalisme kan, of buitenverlichting die onder elke omstandigheid zijn werk kan blijven doen. Installatiebedrijf Nikkelen is met reeds 35 jaar ervaring specialist in het aanbrengen van buitenverlichting voor elk gewenst project.

Contact over buitenverlichting

 

Buitenverlichting toepassingen

Meest voorkomende buitenverlichting situaties die door Nikkelen Installatiebedrijf worden uitgevoerd zijn:

  • Buitenverlichting op terreinen, zoals scholen, universiteiten, parkeerplaatsen, ziekenhuizen, bedrijfspanden en overheidsgebouwen.

Daarbij wordt het meest gebruik gemaakt van deze soorten buitenverlichting:

  • Inbouw buitenverlichting
  • Gevelarmaturen aan het gebouw
  • Aanlichting van een gebouw, parkeerplaats, (openbare) tuinen
  • Gevelverlichting (ook masten gevelverlichting)

Naast het soort buitenverlichting is het doel van de buitenverlichting ontzettend belangrijk. Denk hierbij bijvoorbeeld aan factoren genoemd bij buiteninstallaties.

Referenties

Buitenverlichting laten installeren

De monteurs van Nikkelen zijn ervaren in het aanbrengen van alle soorten buitenverlichting. Niet alleen installeren de monteurs op vakkundige wijze, ook kunnen zij rekening houden met certificeringen en/of geldende keurmerken waar aan moet worden voldoen. Deze verplichtingen worden ook vooraf met elkaar afgesproken in een lichtberekening. Wilt u een gratis adviesgesprek met onze specialisten om te starten met buitenverlichting? Neem dan contact met ons op

Adviesgesprek buitenverlichting

In 3 stappen naar de juiste verlichting

Na oplevering volgt desgewenst een instructie of training in het gebruiken van uw oplossing.
Maak nu een vrijblijvende afspraak

Totaaloplossing in elektrotechniek

Komt u er niet meer uit welke verlichtingsoplossing voor u het meest geschikt is? Laat u informeren door de adviseurs van Installatiebedrijf Nikkelen. Wij komen graag bij u langs en maken een plan op maat, waarin de juiste oplossing voor uw installaties wordt samengesteld.

Contact opnemen