Projectverlichting

Projectverlichting is een verzamelterm voor allerlei soorten projecten die voorzien kunnen worden van binnenverlichting of buitenverlichting. Veel voorkomende vormen van projectverlichting zijn ‘nieuwbouwprojecten’, ‘renovatieprojecten’ en ‘verbouwingen’. In veel gevallen zijn het projecten waar de verlichting een onderdeel is van het grote geheel, maar het komt ook voor dat projectverlichting slechts het verduurzamen is van de bestaande verlichting. Welke projectverlichting u ook nodig heeft, Nikkelen elektrotechniek kan u volledig ontzorgen in projectinrichting, van advies en ontwerp, tot installatie, montage en keuring.

Contact over projectverlichting

 

Projectverlichting installeren

Grote projecten bestaan vaak uit meerdere soorten verlichting gecombineerd, zoals een deel buitenverlichting, een deel binnenverlichting, maar ook bijvoorbeeld noodverlichting, of decoratieve verlichting. Wat voor projectverlichting u nodig heeft, is helemaal afhankelijk van uw situatie. Nikkelen heeft onlangs enkele vormen van projectverlichting uitgevoerd:

  • Het totaal verduurzamen van bestaande verlichting (LED verlichting).
  • Het compleet vervangen van armaturen.
  • Het compleet voorzien van projectverlichting bij een nieuwbouwproject.
  • Het compleet voorzien van projectverlichting na een aanbesteding.
  • Het compleet voorzien van exacte of gelijkwaardige projectverlichting van een architect.

Voor elke vorm van projectverlichting geldt dat Nikkelen elektrotechniek zorg kan dragen in het hele traject van advies en ontwerp, tot aan de installatie en montage. Daarbij kan Nikkelen u ook ontzorgen in de vorm van periodiek onderhoud en inspectie (service) aan uw projectverlichting. Interesse gewekt? Neem dan eens contact op met onze projectverlichting experts.

Adviesgesprek projectverlichting

In 3 stappen naar de juiste projectverlichting

Na oplevering volgt desgewenst een instructie of training in het gebruiken van uw oplossing.
Maak nu een vrijblijvende afspraak

Totaaloplossing in elektrotechniek

Komt u er niet meer uit welke oplossing voor u het meest geschikt is? Laat u informeren door de adviseurs van Installatiebedrijf Nikkelen. Wij komen graag bij u langs en maken een (licht)plan op maat, waarin de juiste oplossing voor uw verlichting wordt samengesteld.

Contact opnemen