Partnership

 

Partnership

Partnership met Nikkelen? 

Nikkelen staat altijd open voor de nieuwste technieken en ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid en innovatie. Naast onze reeds opgebouwde kennis met de nieuwste technologieën komen wij ook graag in contact met nieuwe innovatieve toeleveranciers. Ben jij zo'n nieuwe toeleverancier of mogelijke partner? Dan komen wij graag met jou in contact. 

Samenwerking met Goodfuture

Het adres voor duurzame en circulaire bedrijfskleding in Nederland. 

Samenwerking met Lichtstudio Ralph Blankenaauw

De productie van een lichtadvies gebeurt in nauw overleg met de klant; de resultaten hiervan worden met behulp van ons professionele 'techno-cd tekensysteem' verder uitgewerkt.

Partner van ElektroNed

ElektroNed is een proactief samenwerkingsverband van meer dan 40 elektrotechnische bedrijven verdeeld over heel Nederland. We leren van elkaar en delen met elkaar. We werken alleen samen met A-leveranciers om onze kwaliteit te borgen. Ook op het gebied van duurzaam installeren lopen wij, met het groene label EcoNed voorop.

Econed

EcoNed is het groene label van ElektroNed, een proactief samenwerkingsverband van ruim 40 excellerende elektrotechnische bedrijven, verspreid over heel Nederland.

Samenwerking Streetplug

Op zoek naar een laadpaal met een mooi design en gebruiksgemak? StreetPlug heeft hét innovatieve ondergrondse oplaadpunt voor elektrische auto's. Een slimme technologie in een strak design. Een flexibel alternatief voor de laadpaal, toepasbaar op elke locatie met het oog op het behouden van het oorspronkelijke straatbeeld. Zo maakt de StreetPlug het mogelijk dat u thuis of onderweg zorgeloos uw elektrische auto kunt opladen met een aantal belangrijke voordelen.

Samenwerking met IT voor de Zaak

IT voor de Zaak heeft alles in huis om jouw complete ICT-omgeving op maat in te richten en te beheren. Dat betekent jouw ideale situatie tegen een vaste prijs per werkplek per maand, zonder vooraf te hoeven investeren.

Samenwerking met ConnectNed

Samen met ConnectNed verzorgt Nikkelen laadoplossingen op maat voor bedrijven én particulieren. Volledig afgestemd op jouw persoonlijke situatie en behoeften. Want of het nu gaat om het optimaal benutten van de aanwezige aansluiting of het laden met zelf opgewekte stroom: Nikkelen denkt met je mee.