Slimme energiemeter

Slimme energiemeter installeren? Dit gaat meestal rechtstreeks via uw energieleverancier. Echter indien de slimme energiemeter meer zaken omvat, zoals het vervangen of aanleggen van andere elektrotechnische installaties, dan is het meestal goed om een slimme energiemeter in samenspraak met een installatiebedrijf te laten installeren. Nikkelen elektrotechniek kan u adviseren of een slimme energiemeter in uw situatie verstandig is om aan te schaffen. Daarbij kan Nikkelen u ook ontzorgen in allerlei bijbehorende elektrotechniek mogelijkheden, of mogelijkheden om verder energie te besparen of duurzaam te leven of werken.

Advies installeren slimme energiemeter 

 

Slimme meter vervangen

Nikkelen kan ook een slimme meter bij uw bedrijf of bij uw woning vervangen. Onze monteur komt dan bij u langs en vervangt de oude meter voor een nieuwe meter. Het vervangen van een slimme meter neemt meestal een uur in beslag. De kosten voor het plaatsen van een slimme meter zijn meestal voor de netleverancier. Bij het vervangen van meters ligt het aan de reden waarom de meters worden vervangen, maar ook hier geldt dat de netleverancier dit in de meeste situaties vergoed.

Met een slimme meter verkrijgt u beter inzicht in uw verbruik. Dit inzicht kan ervoor zorgen dat u zich beter bewust wordt van de mogelijkheden voor het besparen van energie in uw bedrijf en/of woning, mede door het identificeren van ‘slurpers’; apparaten die naar verhouding teveel stroom verbruiken, of onnodig vaak aan staan.

Contact slimme meter

Referenties

Mogelijkheden na slimme meter installatie

Wilt u eens advies in welke mogelijkheden er zijn na het installeren van een slimme meter? Bijvoorbeeld op het gebied van domotica, duurzaamheid of energie besparen? Neem dan contact op met de specialisten van Nikkelen.

Adviesgesprek energie besparen

Totaaloplossing in duurzaamheid en energieneutraal bouwen

Komt u er niet meer uit welke oplossing voor u het meest geschikt is? Laat u informeren door de adviseurs van Installatiebedrijf Nikkelen. Wij komen graag bij u langs en maken een plan op maat, waarin de juiste oplossing voor uw LED verlichting wordt samengesteld.

Contact met Nikkelen