LED verlichting

Het installeren van LED verlichting is tegenwoordig een allesomvattend begrip. LED verlichting wordt gebruikt in zowel binnenverlichting als buitenverlichting, bij projectverlichting en decoratieve verlichting. Nieuwe lichtbronnen worden veelal voorzien van de mogelijkheid om LED verlichting hierop aan te sluiten. Een nieuwe trend is ook het verledden (spreek uit; verletten) van verlichting waarbij oude verlichting wordt vervangen voor LED verlichting.

Advies LED verlichting installeren 

 

Voordelen LED verlichting installeren

Er zijn een aantal specifieke voordelen ten opzichte van LED verlichting te benoemen:

  • Led verlichting is véél zuiniger dan conventionele verlichting. Het is dus een slimme manier van energie besparen.
  • Led verlichting gaat langer mee dan conventionele verlichting. Het vervangen van LED verlichting vind dus veel minder plaats.
  • Er zijn meer mogelijkheden dan conventionele verlichting, zoals sfeerkleur, dim en schakelmogelijkheden, sensormogelijkheden en andere domotica.
  • Led verlichting heeft minder onderhoud
  • Led verlichting heeft betere hygiënische eigenschappen, zoals minder stofontwikkeling, omdat een LED armatuur vaak dicht is. Hierdoor stapelt zich veel minder vuil op in de lichtbron

Offerte LED verlichting  

Referenties

LED-verlichting overal toepasbaar

Een ander enorm voordeel van het installeren van LED verlichting is de enorme toepasbaarheid van LED. LED verlichting is overal toepasbaar. Zo ontwikkelde Nikkelen Elektrotechniek al Led verlichting op sportaccommodaties en verenigingen, zoals terreinverlichting en zelfs mastverlichting. Maar LED verlichting kan op diverse manieren worden verwerkt;

  • Inbouw led verlichting
  • Led verlichting strips, panelen, profielen
  • Opbouw Led verlichting
  • Led spots met schakelaar, dimmer, sensor

Het monteren van LED verlichting is een specialisme dat Nikkelen tot in de puntjes beheerst. Niet alleen heeft Nikkelen meer dan 35 jaar ervaring in de Elektrotechniek, als erkend installatiebedrijf heeft Nikkelen al vele projecten uitgevoerd met LED verlichting. Nikkelen is daardoor de beste installateur voor LED verlichting.

LED verlichting laten installeren

In 3 stappen naar de juiste LED verlichting

Na oplevering volgt desgewenst een instructie of training in het gebruiken van uw oplossing.
Maak nu een vrijblijvende afspraak

Totaaloplossing in duurzaamheid en LED verlichting

Komt u er niet meer uit welke oplossing voor u het meest geschikt is? Laat u informeren door de adviseurs van Installatiebedrijf Nikkelen. Wij komen graag bij u langs en maken een plan op maat, waarin de juiste oplossing voor uw LED verlichting wordt samengesteld.

Contact opnemen