Buiteninstallaties

Elektro technische buiteninstallaties zijn er in vele vormen en maten. Denk bijvoorbeeld aan een buiteninstallatie zoals een middenspanningsinstallatie of laagspanningsinstallatie, maar ook gerichte buiteninstallaties op het gebied van beveiliging, zoals camerabeveiliging of aparte apparatuur die gebruikt kunnen worden voor een verscheidenheid aan mogelijkheden. Nikkelen kan u adviseren over de voor u meest passende buiteninstallatie oplossing.

Advies buiteninstallaties 

 

Voorbeelden installatie en montage buiteninstallatie

En er zijn diverse factoren te benoemen die een rol spelen bij de correcte plaatsing en montage van een buiteninstallatie. Dit is met name het geval van het plaatsen van buiteninstallaties op openbare plekken

  • Hufterproof en anti-vandalisme (IK Klasse)
  • Diverse keurmerken zoals waterdichtheid (IP44)
  • Esthetisch (design/uiterlijk)
  • Wensen/eisen vanuit de bewoner/architect of aanwonenden
  • Mogelijkheden voor periodiek onderhoud

Referenties

Advies buiteninstallatie plaatsen

De experts van Nikkelen elektrotechniek kunnen samen met u de juiste keuze maken van apparatuur met de meest passende keurmerken en eigenschappen. Weet u al ongeveer wat u wilt qua buiteninstallatie? Vraag dan direct een offerte op.

Offerte buiteninstallatie plaatsen 

In 3 stappen naar de juiste elektrotechnische oplossing

Na oplevering volgt desgewenst een instructie of training in het gebruiken van uw oplossing.
Maak nu een vrijblijvende afspraak

Totaaloplossing in elektrotechniek

Komt u er niet meer uit welke elektro technische oplossing voor u het meest geschikt is? Laat u informeren door de adviseurs van Installatiebedrijf Nikkelen. Wij komen graag bij u langs en maken een plan op maat, waarin de juiste oplossing voor uw installaties wordt samengesteld.

Contact opnemen