Elektrotechnisch advies

De specialisten bij Elektrotechnisch installatiebedrijf Nikkelen geven u graag elektrotechnisch advies voor uw vraagstuk. Of dit nu is voor een particuliere woning, bedrijfspand of groot (nieuwbouw) project, Nikkelen kan u altijd voorzien van een goed elektrotechnisch advies. Daarbij maken we graag een plan voor de behoefte en benodigdheden voor het installeren, monteren en eventueel onderhouden van de elektrotechnische installatie. We houden met elektrotechnisch advies ook rekening met wie de gebruiker is, wat deze doet en wat er in de toekomst eventueel kan veranderen.

Elektrotechnisch advies

 

Elektrotechnisch advies

Bij het uitvoeren en het plaatsen van een elektrische installatie hoort vooraf een elektrotechnisch advies. Bij kleine projecten en uitvoeringen is het advies dermate klein dat dit in het intakegesprek wordt meegenomen. Echter bij de wat grotere of complete projecten dient er een gedegen elektrotechnisch advies worden gegeven. Hierin staat bijvoorbeeld beschreven welk vermogen er nodig is, welke apparatuur met welke eisen en eigenschappen er geïnstalleerd dient te worden. Op basis van het gebruik wordt er een plan samengesteld. In feit is het elektrotechnisch advies een vorm van een raamovereenkomst voor de uitvoer van de elektrotechniek.

Offerte elektrotechnisch advies

Referenties

SLA voor de Elektrotechniek afsluiten

Bent u op zoek naar een SLA voor de elektrotechnische branche? Dan kunt u zeker terecht bij Nikkelen elektrotechniek. Niet alleen bevat het elektrotechnisch advies, maar ook het beheer, onderhoud en eventuele storingen kunnen hiermee worden opgepakt.

SLA Elektrotechniek

In 3 stappen naar het juiste elektrotechnisch advies

Na oplevering volgt desgewenst een instructie of training in het gebruiken van uw oplossing.
Maak nu een vrijblijvende afspraak

Totaaloplossing in advies en uitvoering

Komt u er niet meer uit welke oplossing voor u het meest geschikt is? Laat u informeren door de adviseurs van Installatiebedrijf Nikkelen. Wij komen graag bij u langs en maken een plan op maat, waarin de juiste oplossing voor uw wordt samengesteld.

Contact opnemen