Zonnepanelen veld

Naast het installeren van zonnepanelen op het dak kan Nikkelen u voorzien van een zonnepanelen veld of zonnepanelen weide. Hieronder verstaan wij een groot volume van zonnepanelen aan elkaar geschakeld, meestal gepositioneerd op een veld of wei, maar soms ook op andere geschikte plaatsen zoals een boerderij-gevel of bovenkant of zijkant van een groot (flat)gebouw. Bij de installatie van een zonnepanelen veld heeft u behoefte aan de nodige expertise, aangezien een zonnepanelenveld ook specifieke apparatuur nodig heeft. Nikkelen kan u voorzien van zowel een gedegen advies als de uitvoering van het zonnepanelen veld.

zonnepanelen veld installeren

 

Zonnepanelen veld

Het aanleggen en laten installeren van een zonnepanelen veld, weide of zonnepark heeft een aantal voordelen:

  • Groot volume aan opbrengst genereren
  • Duurzaam energie opwekken en daardoor conventionele energie besparen
  • Rendement en inkomsten creëren uit Zonnepanelen

Er zijn verschillende veldopstellingen mogelijk voor een zonnepanelen veld. Wilt u gedegen advies van een specialist in de elektrotechniek over het laten ontwikkelen en/of laten installeren van een zonnepark of zonneveld? Neem dan contact op met installatiebedrijf Nikkelen. Meer dan 35 jaar ervaring in duurzaamheid en energie besparen.

Contact Nikkelen

Referenties

SCOPE Gecertificeerde Zonnepark installatie

Nikkelen is gecertificeerd in het uitvoeren van inspecties aan uw zonnepanelen veld. Na de installatie van uw zonnepanelen kan Nikkelen desgewenst periodiek een SCOPE-12 zonnepanelen inspectie uitvoeren. Zo kunt u vertrouwen op het laten installeren van zonnepanelen door een erkend installatiebedrijf dat al jaren bestaat.

Inspectie zonnepark

In 3 stappen naar het juiste zonnepanelen veld

Na oplevering volgt desgewenst een instructie of training in het gebruiken van uw oplossing.
Maak nu een vrijblijvende afspraak

Totaaloplossing in duurzaamheid en zonnepanelen

Komt u er niet meer uit welke oplossing voor u het meest geschikt is? Laat u informeren door de adviseurs van Installatiebedrijf Nikkelen. Wij komen graag bij u langs en maken een plan op maat, waarin de juiste oplossing voor uw zonnepanelen wordt samengesteld.

Contact met uw zonnepanelen expert