Rookmelderinstallatie

Naast de diverse opties van brandbeveiliging zoals een gasblus of co2/lpg installatie, is het laten installeren van een rookmelderinstallatie de meest eenvoudige oplossing. Vaak is dit gekoppeld aan een alarminstallatie met diverse manieren van alarmering. Nikkelen kan voor uw bedrijf een volledige installatie van rookmelder en rookmeld-systemen voor u adviseren, installeren én onderhouden. Totaal verzorgd door Nikkelen elektrotechniek.

Offerte Rookmelders laten installeren

 

Meer dan rookmelders laten installeren

Nikkelen kan voor u meer dan alleen de rookmelder installateur zijn. Niet alleen kunnen de adviseurs van Nikkelen u een volledig advies geven op het gebied van u veiligheid of brandbeveiliging, zij kunnen met hun expertise ook een beveiligingsplan maken. Hierin staat bijvoorbeeld de optimale positionering van de rookmelders benoemd, zoals de rookmelders op elke verdieping, in uw vluchtroute én bij particulieren in woonkamers en slaapkamers.

Referenties

Gekoppelde rookmelder installeren voor uw woning of bedrijf

Wilt u een rookmeldinstallatie gekoppeld aan een alarminstallatie voor uw bedrijf of woning? Neem dan eens contact op met Nikkelen elektrotechniek. Sinds jaar en dag installeren onze installateurs bij particulieren en zakelijke klanten rookmelders. Zo installeerden wij al rookmelders bij zorginstellingen, verzamelgebouwen, nieuwbouw-woningen, bedrijfspanden en meer

Advies rookmelders laten plaatsen

In 3 stappen naar de juiste gasblusinstallatie installatie

Na oplevering volgt desgewenst een instructie of training in het gebruiken van uw oplossing.
Maak nu een vrijblijvende afspraak

Totaaloplossing in brandbeveiliging en alarmering

Komt u er niet meer uit welke oplossing voor u het meest geschikt is? Laat u informeren door de adviseurs van Nikkelen. Wij komen graag bij u langs en maken een plan op maat, waarin de juiste oplossing voor branddetectie en alarmering wordt samengesteld.

Contact met uw beveiliging expert