Onderhoudsadvies

Onderhoudsadvies aan installaties omvat niet alleen adviseren om op lange termijn een installatie goed in stand te houden en door periodieke service, keuring en inspectie, maar ook het tijdig vervangen van (delen van) de installatie of apparatuur. Het opstellen van een meerjarig onderhoudsplan (MJOP / begrotingsplan) is dan een essentieel onderdeel binnen het onderhoud. Wilt u weten welke mogelijkheden qua onderhoudsadvies Nikkelen u nog meer kan geven? Vraag een gratis adviesgesprek aan met een van onze specialisten.

Adviesgesprek onderhoudsadvies

 

Duidelijk advies in onderhoud

Van advies naar overeenkomst

De mogelijkheden uit het onderhoudsadvies resulteren voornamelijk in de uitvoering van onderhoud bepaald in een overeenkomst of contract. Hierin staat vermeld tegen welke condities Nikkelen het onderhoud uitvoert. Heeft uw bedrijf, instellingen of project behoefte aan een gedegen advies voor onderhouden van uw installatie? Neem dan contact met ons op.

Onderhoudsadvies installaties

Nikkelen kan onderhoudsadvies geven voor diverse soorten installaties;

Adviesmogelijkheden

In 3 stappen naar het juiste onderhoud

Na oplevering volgt desgewenst een instructie of training in het gebruiken van uw oplossing.
Maak nu een vrijblijvende afspraak

Totaaloplossing in advies en uitvoering

Komt u er niet meer uit welke oplossing voor u het meest geschikt is? Laat u informeren door de adviseurs van Installatiebedrijf Nikkelen. Wij komen graag bij u langs en maken een plan op maat, waarin de juiste oplossing voor uw wordt samengesteld.

Contact opnemen