CO2/LPG installatie

Een CO2/LPG installatiesysteem is een gasdetectie-installatie en (meestal) direct gekoppeld aan een ontruimingsinstallatie. Veelal wordt een CO2/LPG detectie systeem geïnstalleerd als onderdeel van een brandmeldinstallatie. Een veel voorkomende situatie van een gasdetectiesysteem is in parkeergarages. CO / LPG gasdetectie installatie registreert middels diverse sensoren de luchtkwaliteit en onderneemt actie waar nodig.

Adviesgesprek co2 lpg installatie

 

CO2/LPG installatiesysteem laten installeren

CO2/LPG installatie
Bij overschrijving van een bepaalde waarde kan automatisch een actie worden verricht zoals;

Monitoring CO2/LPG detectie

Tevens biedt Nikkelen Monitoring mogelijkheden, om metingen (online) te kunnen inzien. Hierdoor kan continue de waarden van CO2/LPG realtime worden bekeken.

Referenties

CO2/LPG detectie laten installeren

Nikkelen kan uw gehele beveiligingsinstallatie voorzien van de nodige koppelingen. Zo kan een CO/LPG installatie hier onderdeel van zijn. Dit kan vervolgens weer bestaan uit diverse sensoren, zoals CO-detectoren (NEN 2443), LPG-detectoren (NEN 2443). Ook NO2 (diesel) en CH4 (aardgas) is mogelijk. Wilt u passend advies in de mogelijkheden van brandbeveiliging, veiligheid of een specifieke installatie zoals een CO2/LPG detectie systeem? Neem dan eens contact op met de expert van Nikkelen. Met jarenlange ervaring in de elektrotechniek en beveiliging kan Nikkelen advies geven in elke specifieke situatie.

Offerte co2 / LPG systeem

In 3 stappen naar de juiste CO2/LPG installatie

Na oplevering volgt desgewenst een instructie of training in het gebruiken van uw oplossing.
Maak nu een vrijblijvende afspraak

Totaaloplossing in Inbraak- brand en alarm

Komt u er niet meer uit welke oplossing voor u het meest geschikt is? Laat u informeren door de adviseurs van Nikkelen. Wij komen graag bij u langs en maken een beveiligingsplan op maat, waarin de juiste oplossing voor een inbraak- brand en alarm systeem wordt samengesteld.

Contact met uw beveiliging expert