Noodverlichting

Installatiebedrijf Nikkelen kan noodverlichting installaties uitvoeren volgens bouwbesluit en kan voldoen aan alle daaraan gestelde normen. Zowel centraal als decentraal. Noodverlichting zijn altijd projecten op maat, omdat elk gebouw een ander specifiek plan nodig heeft voor noodverlichting. Noodverlichting wordt vaak gekoppeld aan (verlichte) vluchtwegaanduiding met pictogrammen of transparante noodverlichting en wordt in de volksmond ook wel ‘paniekverlichting’ genoemd. Noodverlichting kan ook gekoppeld worden aan een inbraakinstallatie.

Advies over noodverlichting 

 

Waar is noodverlichting benodigd?

Waar is noodverlichting benodigd?

Noodverlichting is nodig voor diverse ruimten en gebouwen. Enkele meest voorkomende plaatsingen van noodverlichting en vluchtwegaanduiding zijn

  • Noodverlichting in kantoren, vergaderruimte, congres ruimte.
  • Noodverlichting in verzamelgebouwen, grote loodsen, ziekenhuizen, zorginstellingen.
  • Noodverlichting in liftruimte, trappengatten, buitenterreinen, gangen, kelders, overige vluchtroute, etc.

Op basis van het bouwbesluit wordt bepaald of noodverlichting aanwezig moet zijn. Noodverlichting is gedocumenteerd op het vluchtplan. Nikkelen kan u hier ook bij ontzorgen.

Referenties

Advies Noodverlichting

Wilt u noodverlichting toepassen of wilt u advies over noodverlichting? Neem dan eens contact met de verlichtingsexperts van Installatiebedrijf Nikkelen. Samen met u kunnen zij een duidelijk plan maken voor het aanbrengen en installeren van noodverlichting.

In 3 stappen naar de juiste noodverlichting

Na oplevering volgt desgewenst een instructie of training in het gebruiken van uw oplossing.
Maak nu een vrijblijvende afspraak

Totaaloplossing in elektrotechniek

Komt u er niet meer uit welke oplossing voor u het meest geschikt is? Laat u informeren door de adviseurs van Installatiebedrijf Nikkelen. Wij komen graag bij u langs en maken een (licht)plan op maat, waarin de juiste oplossing voor uw verlichting wordt samengesteld.

Contact opnemen